Til frokost blev der budt på "Legefrokost" fra BETA.
Mads Nybro var med os via Skype for at præsentere menuen...
Det første kik i posen, som vi fik udleveret .. et par små panini, en dåse, en tube, et bæger og en pose med en pind ....
I bægeret var der hjertesalat og hertil fik vi en rygeosteskum, som vi selv sprøjtede på via en siffon. Yderst velsmagende - der er vist meget enighed om, at rygeost er et hit i tiden.
Tuben bød på fois gras terrine med brændt kartoffel. Jeg er ikke den store fois gras-spiser, men må indrømme, at dette ikke var dårligt.I dåsen var der en lille (alt for lille) thaiinspireret muslingefumet med en stor udon-nudel i. Efter en tur i et stort vandbad smagte denne lille suppe forrygende.
Desserten var en hindbærmarcipan overtrukket med hvid chokolade. Denne var i en pose med popcornstøv, som havde til formål at rense smagsløgene.
Det var vigtigt at få renset smagsløgene, da næste punkt på programmet var smagsprøver af Mikkel Friis-Holms lækre chokolader...
Derefter oplevede i Claus Meyer på slap line ...
Der er masser at læse om dagen rundt på deltagernes respektive madblogs. Se deltagerlisten her.
3 kommentarer:
Hmmm mon ikke en kage blogger kan komme med til næste år... Hvis der bliver.. et til næste år...
Det lyder altså rigtig spændene !!!
Hyggehygge
Marianne
@Marianne - kage er da også mad (ovenikøbet rigtigt vigtigt mad!!!), så selvfølgelig kan du det. Der var også en kageblogger med i år. Så I er da lige så velkomne som alle andre!!
Meget spændende.
Send en kommentar