tirsdag den 31. august 2010

Madbloggersymposium og legefrokost


Her lidt stemningsbilleder fra Madbloggersymposium 2010. Rasmus og Marie bød velkommen til et spændende og givende program med både vinsmagning af vine fra Lilleø, som gjorde os småbimse i hovedet allerede inden middagstid...  Chokoladesmagning af Friis-Holm's lækre mørke chokolader, oplæg ved Claus Meyer og Charlotte Mithril om Ny Nordisk Hverdagsmad, inspiration til, hvordan den gode madanmeldelse skrives og miniworkshops med forskellige emner.
Til frokost blev der budt på "Legefrokost" fra BETA.

Mads Nybro var med os via Skype for at præsentere menuen...
Det første kik i posen, som vi fik udleveret .. et par små panini, en dåse, en tube, et bæger og en pose med en pind ....

I bægeret var der hjertesalat og hertil fik vi en rygeosteskum, som vi selv sprøjtede på via en siffon. Yderst velsmagende - der er vist meget enighed om, at rygeost er et hit i tiden.
Tuben bød på fois gras terrine med brændt kartoffel. Jeg er ikke den store fois gras-spiser, men må indrømme, at dette ikke var dårligt.
I dåsen var der en lille (alt for lille) thaiinspireret muslingefumet med en stor udon-nudel i. Efter en tur i et stort vandbad smagte denne lille suppe forrygende.
Desserten var en hindbærmarcipan overtrukket med hvid chokolade. Denne var i en pose med popcornstøv, som havde til formål at rense smagsløgene.

Det var vigtigt at få renset smagsløgene, da næste punkt på programmet var smagsprøver af Mikkel Friis-Holms lækre chokolader...
Derefter oplevede i Claus Meyer på slap line ...Der er masser at læse om dagen rundt på deltagernes respektive madblogs. Se deltagerlisten her.

3 kommentarer:

Mig sagde ...

Hmmm mon ikke en kage blogger kan komme med til næste år... Hvis der bliver.. et til næste år...

Det lyder altså rigtig spændene !!!

Hyggehygge
Marianne

Hanne K's verden sagde ...

@Marianne - kage er da også mad (ovenikøbet rigtigt vigtigt mad!!!), så selvfølgelig kan du det. Der var også en kageblogger med i år. Så I er da lige så velkomne som alle andre!!

Morefews sagde ...

Meget spændende.