torsdag den 9. april 2009

Frokostpasta med lam



I dag blev frokosten igen en yndlingsret. Bredbåndet frisk pasta med røget lam, tomater, hvidløg og basilikum. Uhm... det var rigtigt godt og tog 10 minutter at lave.
1 person:
frisk pasta
lidt olivenolie
3-4 skiver røget lam eller lufttørret skinke
1 fed hvidløg
10 små søde blommecherrytomater
1 spsk god balsamicoeddike
lidt kogevand fra pastaen
en håndfuld basilikum
lidt revet ost - f.eks. Gouda eller Parmesan
Svits lammet i olien et par minutter, tilsæt hvidløg, tomater og balsamicoeddike. Lad småsimre et par minutter. Tilsæt evt. lidt kogevand fra pastaen for at tilsætte lidt væde og lidt stivelse til saucen.
Tilsæt tilsidst basilikum og vendt det hele sammen.
God appetit:o)

Ingen kommentarer: