onsdag den 18. marts 2009

Så er du sød, faster...

Det var beskeden på min svarer den anden dag. "Vil du ikke lave lasagne, når jeg kommer på fredag - så er du sød, faster". Og hvem kan stå for det? Jeg kan i hvert fald ikke, så på fredag skal vi have lasagne... igen. Og Disney-snolder skal der sikkert også til.

Denne uge bliver det vist lidt småt med bloggeriet. Vi har fået rester fra suppen i går og igen i dag bliver det noget hurtigt fra fryseren. Måske i morgen inden jeg skal til dans - der skal jo noget næring til, når der skal motioneres.

Har gang i lidt repetition af dansen - mest i hovedet og ved at se youtube-film... Der kan være en risiko for, at jeg står med holdet i morgen pga. sygdom. Så jeg må forsøge at være lidt på forkant. Måske kunne jeg udlære en lille ny og nem dans bare for at komme lidt igang igen...

Et fantastisk vejr - selv om jeg med skam må melde, at jeg kun har set på det herinde fra sofaen og lige da jeg smuttede ud i 15 sekunder for at tømme postkassen. Men jeg er temmelig energiforladt i dag. Ved jo godt, at en gåtur kunne give ny energi.... hmmm - men det bliver vist ikke i dag.

2 kommentarer:

Madame sagde ...

Ja, sådan en opfordring til faster er da bare rørende :)
Her skinner solen fra en skyfri hommel, men det var iskoldt, da jeg var ude at gå lidt, det frisker nu gevaldigt op.

Hanne K's verden sagde ...

Hej Madame
Ja, det er et fantastisk vejr, det har været de sidste dage. Skønt med solskin.
Hanne