Har i dag bagt frokosthorn. Det er ikke altid, jeg synes, at rugbrød er et hit. Derfor kan det være godt med et alternativ.
Denne opskrift har jeg fået fra en kollega. De er hurtige at lave og smager godt.
Dej:
1½ pk gær
100 g smør
½ dl rapsolie
6 dl vand
2 tsk salt
3 tsk sukker
ca 18 dl mel
Fyld:
1½ pk pikant ost
1 dl creme fraishe
2 pk pålægs hamburgerryg
Smelt smøret, bland med olie, vand og opløs gær, sukker og salt heri.
Tilsæt melet til du har en smidig dej.
Rør ost og hakket hamburgerryg godt sammen. Put 1 spsk i hvert horn.
Efterhæv ½ time. Bag ca 20 minutter ved 200 grader.
Tips:
Jeg stiller gerne en skål med vand i bunden af den kolde ovn, lige når jeg tænder ovnen. Dampen herfra giver godt brød.
God appetit:o)
Denne opskrift har jeg fået fra en kollega. De er hurtige at lave og smager godt.
Dej:
1½ pk gær
100 g smør
½ dl rapsolie
6 dl vand
2 tsk salt
3 tsk sukker
ca 18 dl mel
Fyld:
1½ pk pikant ost
1 dl creme fraishe
2 pk pålægs hamburgerryg
Smelt smøret, bland med olie, vand og opløs gær, sukker og salt heri.
Tilsæt melet til du har en smidig dej.
Rør ost og hakket hamburgerryg godt sammen. Put 1 spsk i hvert horn.
Efterhæv ½ time. Bag ca 20 minutter ved 200 grader.
Tips:
Jeg stiller gerne en skål med vand i bunden af den kolde ovn, lige når jeg tænder ovnen. Dampen herfra giver godt brød.
God appetit:o)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar