Jeg har forsøgt mig med at lave rødkål … også med kanel, men det dur heller ikke i min mund…
Og marokanske med kanel - heller ikke godt. Så jeg har forsøgt, men måske om nogle år det skal forsøges igen.
Min version af de stegte sild blev sådan … og gæsterne var glade for dem, og jeg selv (som faktisk aldrig har spist stegte sild i lage ) var også positiv over retten ;o)
Stegte sild i eddikelage
100 g mørk muscovado sukker
150 lys muscovadosukker
6 dl eddike
2 laurbærblade
1 tsk peberkorn
½ spsk salt
3 løg i tynde ringe
5 sildefiletter
rugmel
1 spsk dijonsennep
salt, peber
Kog lagen … bland alle ingredienser også løgene i tynde skiver.
Det hele koger ca. ½ time til løgene er møre.
Løgene tages så op og lagen får lov at køle af.
Tør silde filetterne – skær dem evt. over (på tværs, så de stadig kan foldes midt på)
Smør med sennep og drys med salt og peber.
Vend sildene i rugmel og steg på en pande i olie til de er gyldne.
Læg sildene i en skål og lad dem køle af. Når løgene er afkølet lægges disse oven på og til sidst hældes den kølede lage over.
Lad sildene stå 2-3 dage koldt.
Min version af de stegte sild blev sådan … og gæsterne var glade for dem, og jeg selv (som faktisk aldrig har spist stegte sild i lage ) var også positiv over retten ;o)
Stegte sild i eddikelage
100 g mørk muscovado sukker
150 lys muscovadosukker
6 dl eddike
2 laurbærblade
1 tsk peberkorn
½ spsk salt
3 løg i tynde ringe
5 sildefiletter
rugmel
1 spsk dijonsennep
salt, peber
Kog lagen … bland alle ingredienser også løgene i tynde skiver.
Det hele koger ca. ½ time til løgene er møre.
Løgene tages så op og lagen får lov at køle af.
Tør silde filetterne – skær dem evt. over (på tværs, så de stadig kan foldes midt på)
Smør med sennep og drys med salt og peber.
Vend sildene i rugmel og steg på en pande i olie til de er gyldne.
Læg sildene i en skål og lad dem køle af. Når løgene er afkølet lægges disse oven på og til sidst hældes den kølede lage over.
Lad sildene stå 2-3 dage koldt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar