Jeg er lidt bagud med blogindlæg, for der er blevet lavet lidt af hvert i denne weekend.
I går havde manden brug for salt … ;o)
Da jeg havde brugt det meste af dagen med at lave konfekt, skulle det være rimeligt nemt. Derfor blev menuen lidt blandet af ”færdige” pommes frites, hjemmelavede godt krydrede bøffer, dressing og (jeg skammer mig lidt…) pulversauce.
Det faldt i god jord.
Gratinerede fetabøffer
500 g oksefars
1-2 tsk salt
1 æg
en håndfuld Feta i små tern
3 soltørrede tomater i små tern
2 fed revet hvidløg
¼ tsk cayennepeber
merian, salvie, basilikum
1 spsk dijonsennep
friskkværnet peber
½ kugle frisk mozarella
Rør en fars, form til små bøffer og brun i smør/olivenolie.
Læg i et fad og fordel mozarellaen udover, derefter 15 minutter ved ca 220 grader til osten er gylden og bøffen færdig
Rør en dressing af:
cremefraiche
ketchup
cayenne
sukker
salt
peber
citronsaft
paprika
Server med salat, feta, oliven og kartofler…
Ingen kommentarer:
Send en kommentar