lørdag den 15. august 2009

Nu også en kassedame



Så kom jeg endelig med på bølgen … kasser fra Aarstiderne.
Onsdag eftermiddag, da jeg kom fra arbejde, stod de der på trappen. Jeg havde glædet mig som et lille barn, siden jeg for 1½ uge siden havde meldt mig til ordningen.

Det var skønne frugter og grøntsager. Må dog indrømme en lille bitte smule skuffelse… Det hænger nok sammen med, at der i begge kasser var tomater og vores drivhus bugner jo med tomater. Og ingen købetomater kan hamle op med smagen af hjemmedyrkede tomater.
Varerne var helt i top og jeg glæder mig til næste gang. Skal nok have fundet ud af, om jeg evt. vil have mere fornøjelse ved nogle andre kasser, men det må tiden vise...

7 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Hvor ser de dejlige ud de kasser. Jeg har før fået dem, og der var jeg rigtig glad for dem. Nu kan jeg ikke få dem mere, der er låst til vores opgang. Tilgengæld er jeg så heldig at jeg kan købe alt hvad hjertet kan drømme om på min arbejdsplads, så tit kigger jeg hvad der er i kasserne og så køber jeg ind efter det - smart ikke

Knus

Piskeriset sagde ...

Spændende! Hvilken kasse valgte du og hvorfor?
Jeg har flere gange overvejet det, men da det godt kan svinge en del, hvor meget vi er hjemme, så har jeg undladt det indtil videre. Det kan dog godt være, jeg vil overveje det igen, når vi på et tidspunkt køber hus og derfor nok ændrer indkøbsmønster.

Hanne's verden sagde ...

Hej Pernille
Jo, du er da smart! Hvis jeg kunne købe skønne grøntsager på min arbejdsplads, tror jeg heller ikke, at jeg ville vælge kasserne. For det optimale er jo at røre og dufte til tingene, før de ryger i kurven:)
Knus

Hanne's verden sagde ...

Piskeris:)

Jeg valgte den grønne frugtkasse, da jeg lige nu har fuld fokus på, hvad jeg putter i munden. Så det er vigtigt for mig at få nogle gode mellemmåltider ... og egentligt er jeg ikke så god til at spise frugt. Men nu SKAL jeg!
Derudover BasisKassen med grøntsager ... dette mest fordi jeg ikke lige kunne overskue alle kasserne. Tror dog, at jeg vil prøve lidt forskelligt. Dogmekassen lyder spændende - tror, at den snart skal prøves.

Det kan godt være índkøbsmønstrene bliver anderledes ved huskøb. Regner I med at skulle flytte lidt uden for byen, når I køber hus?

Vibeke sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Vibeke sagde ...

Kære Hanne
En gang imellem køber jeg også årstidernes kasse, men jeg har valgt det som engangskøb, da jeg ikke vil binde mig, jeg skifter mellem dem og Torvet.dk, på torvet vælger jeg selv hvad jeg vil have, hvis jeg ikke bare vælger en kasse.
Varerne er gode begge steder, men jeg har af og til følt mig "lidt snydt" når jeg har fået varer fra Årstiderne.dk for de kom ting i man bare kunne hente i skoven, men det er nok bare mig der har det sådan.
Knus
Vibeke

Hanne's verden sagde ...

Kære Vibeke

Hvad med priserne - er det nogenlunde det samme hos Aarstiderne og Torvet.dk?

Jeg følte mig også en smule snydt. Men må lige give det en chance nogle uger og så kan det være, at jeg skal prøve Torvet. Det lyder ret tiltalende, at man selv kan vælge sine varer. Jeg ved dog ikke, om de også kører i hele landet.

Knus Hanne