Da vi fik rådyrfilet fornylig, brugte jeg kun den ene. Den anden blev til denne hurtige pastaret.
olivenolie
1 rådyrfilet
50 røget mørbrad
1 persillerod
1 rødløg
10 små tomater
sukker
et bundt frisk oregano eller vild merian
en smule hvid balsamicoeddike
½ dl vildtfond
½ dl fløde
½ dl revet Grana Padano
rigeligt frisk knust peber
Sæt pasta til at koge.
Start med at skære fileten i max ½ cm tynde skiver. Vend dem hurtigt på en varm pande - blot ½-1 min på hver side. Krydr med salt og peber og stil til siden.
Skær tomaterne i halve og drys med lidt sukker.
Hak røget mørbrad, persillerod og rødløg fint. Svits i olivenolie til grøntsagerne er næsten møre.
Tilsæt fond og fløde og lad saucen småsimre et par minutter. Tilsæt nu tomat og kød. Smag til med rigeligt peber og salt.
Server til nykogt pasta. Det er vigtigt, at de pastaen er færdig lige præcis, når saucen er. Kødet bliver kedeligt, hvis det får mere tid end blot nogle få minutter.
Note: Dejlig cremet pastaret. Hurtig at lave og en ny måde at bruge vildt kød på.
Frisk oregano fra haven |
Det magre og lækre filet fra rådyr |
2 kommentarer:
Hej Hanne K :)
Uhm, hvor ser det bare lækkert ud :)
De bedste hilsner fra
Anita
PS. Giveaway på min blog - Klik her
Hej Miss A
Tak - jeg er bare en hund efter pasta, så det er altid en hurtig og lækker løsning til afte.
Kh Hanne
Send en kommentar