onsdag den 1. august 2012

Pakke fra de græske olivenlunde

Eftersom vores kærlighed er faldet på Sverige, går der måske længe, inden vi ser de græske øer. Vi har været på Santorini for nogle år tilbage, og snakker af og til om igen at tage dertil eller en af de andre skønne græske øer. Når vi så skal prioritere og vurdere, hvad vi helst vil ... ja, så bliver det nok Sverige.

Derfor blev jeg særligt glad, da jeg blev kontaktet, om jeg kunne tænke mig at prøvesmage nogle græske olivenolier, oliven og tapenader fra Gaea.

Jeg har af og til købt deres olivenolie - den frugtrige og den med smag af peber - og begge har jeg været rigtigt glade for at bruge i madlavningen.

Firmaet Gaea har fokus på høj kvalitet, omsorg for naturen og de bønder, der leverer råvarerne samt olierne er CO2-neutrale. Dette er alle punkter, som betyder noget for mig, hvorfor jeg også sagde ja tak til produkterne.

Jeg glæder mig til at smage de to tapenader - en med soltørret tomat og en med oliven.
Jeg er ikke den store olivenspiser, hvorend jeg gerne ville være det. Det bliver dejligt at udfordre smagsløgene endnu en gang. Dette både med tapenaden og med de 2 glas økologiske oliven.

4 kommentarer:

heidi sagde ...

Jeg var også heldig, så der kommer forhåbentlig snart en pakke jeg kan teste efter ferien.
Lige noget for en Grækenlandselsker som mig, og det glæder mig at flere af olierne er lavet på Kreta :-)
I må afsted igen til det græske!

Hanne K's verden sagde ...

Skønt med sådan en pakke!
Jeg glæder mig også til at smage på lækkerierne.
Ja, vi skal til Grækenland igen ... når vi lige kommer over vores crush på Sverige ;)

Piskeriset sagde ...

Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om dem. Jeg skal på posthuset for at hente min pakke en af de nærmeste dage, og jeg ser også frem til at smage dem :-)

Hanne K's verden sagde ...

@Piske,
Olierne er jeg sikker på er gode ... spændt på, om jeg snart kan blive voksen og lære at spise oliven med velbehag! Nu har jeg i hvert fald lidt at øve mig på. ;)