Torsdag skulle der hurtigt mad på bordet. Det blev til en nem og lækker pastaret med frisk pasta, og en sauce af marksvampe, bacon, cocktailpølser … så mad på 20 minutter.
1 bakke markchampignon
lidt smør, lidt olie
1 pakke god bacon, f.eks. gourmetbacon
1 pakke gode cocktailpølser
en sjat hvidvin
2½ dl fløde
paprika
cayennepeber
citron
salt, peber
Rens og skær champignon i skiver. Svits i smør/olie ved høj varme. Når de har fået lidt farve og afgivet noget væske tilsættes bacon og svitses med til det også får farve. Herefter tilsættes pølser og svitses med et par minutter.
Hæld hvidvin på og lad dette koge lidt ind. Herefter hældes fløde på og der krydres med paprika, cayenne, salt og peber. Smag til med citronsaft.
Saucen skal balancere i smagen imellem det fede fra fløde og det syrlige fra vin og citronsaft.
Hurtigt og godt på en sen torsdag:o)
8 kommentarer:
Elsker saadan noget "hurtig mad", godt til en travl dag.
Hej Lene
Lige præcis!!
Og pasta er altid en vinder.
Nej hvor sjovt. Jeg har lige snakket om hvor lækkert det smager med rejer og advocado. Vi har omkring 20 avocadoer (årstid lige nu for dem). Ingen rejer her desvørre da de ikke er kosher. Den middag så bare lækker ud og den her pastaret er lige efter mit hjerte. Vil lige se om du fil ordnet problemet med dine feeds. KNUS♥
Hej Tina
Avocadoer er bare noget af det bedste. Jeg elsker dem!
Det er ikke helt ordnet med mine feeds. Men den opdaterer nu, hvis jeg beder den om det. Før gjorde den det automatisk. Men det kan jeg godt leve med :o)
Nu synes jeg bare det driller lidt, når jeg opretter et nyt blogindlæg. Så kan jeg ikke rigtigt få lov at skrive. Den laver et kryds og jeg kan ikke få curseren til at stå i tekstfeltet, så jeg kan skrive. Kun hvis jeg klikker en helt masse gange.... Så jeg bliver lidt blog-frustreret i disse dage ;o)
Knus Hanne
Kære Hanne
Pasta, ja det står jo højt på listen, den opskrift kunne jeg godt finde på at abe efter, marksvampe, bacon, hvidvin og fløde, lyder bare godt.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
Og det var det!
Jeg egentligt oftes brugt rødvin i diverse pastasaucer. Men hvidvin er ikke så ringe endda ;o)
Knus Hanne
Yummy food! Im a new follower to your blog,hope to visit again soon!~~Becky
Hi Becky
Welcome here :o)
Hope you enjoy visiting my blog:o)
Hanne
Send en kommentar