lørdag den 7. november 2009

Marvelous ferie!!

Den fedeste dans for ugen, kan ses her på youtube - optaget ved poolen om formiddagen. Forskellig dansestil vi har ... og vi har lige lært den, så der er lidt hukommelsesvanskeligheder. Godt at Daan står forrest - for han kan da godt nok bevæge sig!

Det har været en helt, helt fantastisk ferie. Det fællesskab der er, når 128 mennesker med samme interesse tager afsted, er ubeskriveligt. Der bliver danset alle steder, når man går fra sit hotelværelse til salen, bliver der øvet og gennemgået trin, gået i mærkelige rytmer, sunget osv. Det er så skønt.

Vi havde 3 fantastiske instruktører med - Shaz Walton, Kate Sala og Daan Geelen. Ugen igennem lærte vi hver dag min. 3 nye danse om formiddagen. Eftermiddagen kunne bruges på teknikundervisning sammen med Daan og kl. 16 var der gospelworkshop. Om aftenen fællesspisning og ønskedans til kl. 1.00... og derefter kunne man jo altid synge en lille sang og feste videre.

Jeg tog afsted med den indstilling: "Hvad skulle vi lige bruge gospel til, når vi var afsted for at danse..." Men jeg gav det en chance den første dag .... med det resultat, at jeg blev hooked. Det var SÅ fantastisk. Vi havde gospelsangerinden Lydiah Wairimu med og pianisten Rasmus Christensen. De to var så absolut ugens topoplevelse. Den lille Lydiah synger helt, helt fantastisk og hun fik også vi andre til at synge hæderligt ;o)

Madmæssigt var det nogenlunde, som jeg havde regnet med. Kedeligt, stort set det samme hver eneste dag ... men man kan sagtens finde noget, som kan spises. Grøntsagerne var friske, der var som regel stegt kylling og kartofler af en art. Så jeg har overlevet. Men hvor jeg normalt lever for at spise, var det en uge, hvor jeg spiste for at overleve....

Her er billeder fra buffeten med diverse salater:
Mærkelige MEGET, MEGET søde kager ... som for at gøre dem ekstra delikate ;o) var søbet til i sirupvand...
Og i en farve, som jeg slet ikke turde smage på....Marengs blev mit søde eftermåltid ... det ved man dog, hvad er: sukker, æggehvide og farve... vil jeg tro;o)Og ellers kunne man altid spise noget frugt. Appelsinerne var dejlige - nogle helt grønne udenpå, men smagte skønt.
Gospelkor med Lydiah som korleder...Det har været en super hård uge, få timers søvn hvert døgn, dans, sjusser, mange indtryk osv. Vel hjemme har jeg sovet en masse, men også fået lavet noget godt mad - det var tiltrængt!!

Så der kommer snart indlæg med Beuf Bearnaise og en slags lasagne og i aften står den vist på boller i karry. Så som forudset, har en uge med kedeligt mad sat gang i køkkenet herhjemme :o)

8 kommentarer:

Vibeke! sagde ...

Kære Hanne
Velkommen hjem!
Tak for dansen:)
Det lyder som en spændende og god uge!
Ja bare der er noget der kan spises, så går det nok, og hvor jeg forstår dig, de grønne kager ser da forbistret farlige ud:))
Det må være sjovt, når så mange med den samme interesse er samlet på et sted.
Knus
Vibeke

MissMuffin sagde ...

Velkommen hjem Hanne...
Det lyder som en rigtig dejlig tur, I må da være godt ømme i kroppen efter al den dans!
Knus

Piskeriset sagde ...

Velkommen hjem! Det ser nu ellers indbydende ud, det buffetbord - og jeg havde nok valgt at prøve de skriggrønne kager, selvom de godt nok ser afskrækkende ud! :-D

Jeg synes, det er en god idé at tage af sted på den måde, for motion er en ting, der let kommer i anden række på en ferie - hvis ikke i tredje eller fjerde række ;-)

Mrs Cakeaholic sagde ...

Velkommen tilbage, og sikke en skøn buffe i der fik...Wawwwww..
Det ser ud til du har haft en skøn tur :-)

Hanne's verden sagde ...

Kære Vibeke

Tak - og selv tak:o)

Det har været SÅ godt. Nu må jeg bare vente 1 år til vi igen skal afsted. Og heldigvis skal vi danse en masse af det, som vi har lært de næste måneder på vores egne dansehold.

Ja, kagerne fra frygtelige - både farve og smagsmæssigt.
Knus Hanne

Hanne's verden sagde ...

Hej MissMuffin
Tak skal du have.
Ja, det kan mærkes i kroppen ... jeg har et par overbelastningsskader. Men så længe musikken spiller glemmer man det;o)
Knus

Hanne's verden sagde ...

Hej Piskeris
Tak.
Jeg har prøvet nogle af deres kager sidste år. Og af bitter erfaring holdt jeg mig helt fra dem i år. De er så søde, at man tror, det er løgn. De driver af sirupvand.

Det er en skøn form for ferie. Jeg elsker også skiferie - og det er absolut lige så hårdt. Der er tætpakket program, men det er bare sjovt, sjovt, sjovt. :o)

Hanne's verden sagde ...

Hej Irene

Ja, umiddelbart ser buffetten fin ud ... men tro mig, det er synsbedrag. For ikke ret meget af det smager særligt godt. Men vi kunne dog finde et og andet, som kunne mætte.
Og kagerne ... de tyrker skulle på kagekursus her i Danmark!!!