Det var en rigtig god oplevelse. Restauranten bliver markedsført med et køkken, som dansk inspireret med et lille touch. Maden er lavet fra bunden og med friske og lokale råvarer.
Restauranten har til huse i de lokaler, hvor alletiders Westend holdt til for snart mange år siden. Der ser markant anderledes ud, end da Chung huserede dér. Hyggelig café-stemning, sjove titler på menukortet (Tyrens søn, Mos og Nåle, De fladeste kager osv.), skrift på væggene og meget venlig betjening.
Vi startede ud med at vælge forret og hovedret. Da vi så efterfølgende kunne tage stilling til, om der var plads til dessert.
Inden Det Første fik vi serveret en lille appetizer med brød til. Og her er den eneste anke ... det brød var kedeligt og industriagtigt. Kan dog fortælle, at jeg i dag spiste frokost på restauranten og der var hjemmebagt skønt brød!!
Serveringen var lidt spøjs - i engangsservice. Men smagen var i orden - en lille fiskemousse, en krebsehale og urteolie. (Beklager billedkvaliteten, men der var temmeligt mørkt ved det bord, hvor vi sad)
Vi startede ud med at vælge forret og hovedret. Da vi så efterfølgende kunne tage stilling til, om der var plads til dessert.
Inden Det Første fik vi serveret en lille appetizer med brød til. Og her er den eneste anke ... det brød var kedeligt og industriagtigt. Kan dog fortælle, at jeg i dag spiste frokost på restauranten og der var hjemmebagt skønt brød!!
Serveringen var lidt spøjs - i engangsservice. Men smagen var i orden - en lille fiskemousse, en krebsehale og urteolie. (Beklager billedkvaliteten, men der var temmeligt mørkt ved det bord, hvor vi sad)
Som Det Første valgte vi Tyrens Søn. Skiver af ungkvæg med en pesto lavet på basilikum, pistacier, parmesan og hvidløg. Virkeligt mørt, lækkert og enkelt.
Det i Midten blev retten Sø, hav og fjord: Sprødristet sandart, jomfruhummere og krebs. Egentligt skulle det i følge menukortet være muslinger. Men tjeneren fortalte, at muslingerne på denne dag var dårlige, derfor var de skiftet ud med krebs. Det var ikke et dårligt bytte ... alt var friskt og lækkert.
Små smagfulde kartofler, en jordskokkepuré og den lækreste hummerbisque til.
Vi var virkelig imponerede over denne hovedret.
Vi lod os lokke til at slutte med noget For Enden. Faktisk var vi mætte, men når nu vi var ude .... så skal man også have det hele med.
Vi bestilte 2 forskellige, så vi kunne smage lidt forskelligt. Lun æblefluffy, som tjeneren fortalte gik som varm brød. Marcipan, chokolade og æble - dertil en flødecreme og bærkompot.
Hittet var dog De Sidste Bær - rødgrød med vanilleis. Øj, det smagte godt. De bær var fuld af sommersmag.
Alt dette fik vi for kun 317 kr. Det er et fund til de penge!! Jeg er sikker på, at vi kommer igen.
Det i Midten blev retten Sø, hav og fjord: Sprødristet sandart, jomfruhummere og krebs. Egentligt skulle det i følge menukortet være muslinger. Men tjeneren fortalte, at muslingerne på denne dag var dårlige, derfor var de skiftet ud med krebs. Det var ikke et dårligt bytte ... alt var friskt og lækkert.
Små smagfulde kartofler, en jordskokkepuré og den lækreste hummerbisque til.
Vi var virkelig imponerede over denne hovedret.
Vi lod os lokke til at slutte med noget For Enden. Faktisk var vi mætte, men når nu vi var ude .... så skal man også have det hele med.
Vi bestilte 2 forskellige, så vi kunne smage lidt forskelligt. Lun æblefluffy, som tjeneren fortalte gik som varm brød. Marcipan, chokolade og æble - dertil en flødecreme og bærkompot.
Hittet var dog De Sidste Bær - rødgrød med vanilleis. Øj, det smagte godt. De bær var fuld af sommersmag.
Alt dette fik vi for kun 317 kr. Det er et fund til de penge!! Jeg er sikker på, at vi kommer igen.
14 kommentarer:
Åh hvor ser det bare lækkert ud! Og hvor var det billigt! ;)
Hej Emma Lovise
Ja, det var et fund til de penge.
Dejligt, at man nogengange kan være heldig at møde god kvalitet for få kroner. :)
Hilsner Hanne
Øj, hvor ser det dog skønt ud! Den der dessert måtte godt besøge min tallerken! :-D
Og tillykke med fødselsdagen - jeg synes, at det er ekstra dejligt at spise ude den dag :-)
Tak for anmeldelsen - det ser superlækkert ud, og dejligt du/i havde en god aften :-)
Uh, hvor ser det SKØNT ud, Hanne! Fra start til slut... Og den sidste tallerken bringer mig søde minder om min mormors skønne rødgrød (hun havde nemlig de samme fine tallerkner... sender hende en kærlig tanke; savner hende stadig, - men tror, hun har det godt, der hvor hun er...)
Dejlig søndag til dig.
Og tillykke med fødselsdagen ;-)
Kh. Eva
Fedt navn... !
Ser lækkert ud alt sammen, kunne godt spise begge desserter lige nu... hihihi
Hyggehygge
Marianne
@Piske - Jeg kunne også godt lige fortære den dessert igen!
Tak:) Ja, det stemmer jeg også for, at vi skal have indført som tradition her!!
@Heidi, Det var så lidt - et sted vi helt klart igen skal besøge.
Kære Eva
:) Ja, de tallerkener er ren nostalgi. Og hvor er der bare mange minder i sådan nogle ting.
Tak skal du have :)
Kh Hanne
Kære Marianne
Ja, godt navn.
Hurra for desserter!
Kh Hanne
Jeg var For enden af Gaden i her i aften og det var en skuffelse. Havde jo sat næsen op efter noget godt efter at have læst din blog.
Vi valgte højreb - desværre måtte vi skære 1/3 væk på grund af sener og "kant". Resten af bøffen var ikke særlig mør og derudover var tilbehøret ikke super varmt.
Vi blev ikke spurgt om, hvad vi syntes om maden men orkede heller ikke at brokke os. Men jeg tror ikke, vi lige vender tibage foreløbig.
To fra vores selskab fik sandart - og blev ikke mæt - men det smagte fint.
Jeg har været inde at spise på "For enden af gaden" i mandags. Og jeg var vildt imponeret. Jeg valgte en røg pg anis, som smagte helt eminent.
Til hovedret måtte jeg jo prøve højrebet, og mit stykke smeltede nærmest på tungen, saucen var også helt igennem lækker og havde masser af smag.
Til dessert valgte jeg panderkagerne, de smagte simpelthen fantastisk. Jeg kommer gerne igen.
Mvh Maria
Hej Maria
Skønt at høre - jeg tror virkelig, at de knægte har ramt noget af det, som Viborg har brug for.
Kh Hanne
Hej Tine
Det var da rigtigt ærgerligt.
Jeg tror, at I skulle have sagt noget til tjeneren.
Jeg var derinde en uges tid efter første besøg til frokost. Der sagde jeg, at jeg var lidt skuffet over det brød, som de havde serveret den første gang. Det var han rigtigt glad for at høre og gav det straks videre til kokken.
Jeg tror, at de er lidt famlende, men ingen tvivl om, at de gerne vil gøre det rigtigt godt.
Ærgerligt, når man får sådan en oplevelse.
Kh Hanne
Send en kommentar