I går fik vi en hurtig pastaret, som smagte helt vidunderligt. Alt smager bare bedre på denne årstid – så det er bare med at fylde godt med frisk basilikum og skønne søde tomater i maden.
Pasta med laks
olivenolie
2 små porre i tynde strimler
et par håndfulde tomater uden kerner i strimler
300 g røget laks
1 glas hvidvin
1-2 dl fløde
citron
salt, peber
2 store håndfulde frisk basilikum
God bredbåndet pasta.
Svits porren i olivenolie et par minutter. Tilsæt hvidvinen og lad den koge lidt ind. Tilsæt herefter tomat, laks, fløde, citronsaft og lad simre et par minutter. Laksen skal ikke have mere end 3-4 minutter og porren og tomaterne skal bevare lidt sprødhed.
Smag til med salt, peber, citronsaft og grofthakket basilikum.
Server med pasta.
Pasta med laks
olivenolie
2 små porre i tynde strimler
et par håndfulde tomater uden kerner i strimler
300 g røget laks
1 glas hvidvin
1-2 dl fløde
citron
salt, peber
2 store håndfulde frisk basilikum
God bredbåndet pasta.
Svits porren i olivenolie et par minutter. Tilsæt hvidvinen og lad den koge lidt ind. Tilsæt herefter tomat, laks, fløde, citronsaft og lad simre et par minutter. Laksen skal ikke have mere end 3-4 minutter og porren og tomaterne skal bevare lidt sprødhed.
Smag til med salt, peber, citronsaft og grofthakket basilikum.
Server med pasta.
3 kommentarer:
Jeg tror bare, jeg gentager mig selv fra i går: Sikke kræs! :-D
:) Tak - det smagte dejligt. Og aftensmad på 15 minutter det er lige til at klare.
Skøn aftensmad 28 dec efter julemaden. Tak det var himmelsk
Send en kommentar