Jeg eksperimenterer ofte med forskellige müsliblandinger. Denne version har jeg lavet et par gange og er rigtig glad for den. Blot farven er dejlig - pink müsli med en dejlig syrlig/sød smag af hindbær.
Det er min daglige hverdagsmorgenmad, som bliver drysset ovenpå en blanding af skyr og A38.
Ca 3 dl friske eller optøede hindbær moses igennem en sigte for at fjerne kernerne.
Hindbærsaften blandes i en stor skål sammen med de øvrige ingredienser. Jeg har ikke nogle faste mål for sirup, honning og sukker - man må prøve sig lidt frem for at finde det forhold, som man bedst synes om.
ca. 3 dl Rugflager
ca. 3 dl Rugflager
ca. 3 dl Speltflager
ca 3 dl Bygflager
ca 200 g mandler, groft hakkede
½ dl neutral olie
½ dl neutral olie
et nip havsalt
ca. ½ dl agavesirup
ca. ½ dl honning
ca 2-3 spsk rørsukkerJeg rister blandingen i ovnen ved 150 grader. Sætter en træske i ovnlågen, så dampen kan slippe ud.
Intervaller på ca 15 minutter, hvor jeg vender rundt i blandingen til den er tørristet. Det tog ca 45 minutter i alt.
Så er det bare at hælde på glas eller dåser.
4 kommentarer:
Det var da bestemt ikke nogen dårlig idé at tilsætte hindbær til sådan en omgang müsli - må prøves!
Det lyder godt nok lækkert med de hindbær, det vil jeg prøve næste gang jeg skal lave en portion müsli.
@Bitten
Det må du gøre. Det overrasket mig hver dag, hvor fint hindbærsmagen træder frem.
@MollyMy
Det er super lækkert og håber også, at det falder i din smag :)
Send en kommentar