lørdag den 15. juni 2013

En ny chokoladekærlighed - Chocolate and Love

Chocolate and Love
Jeg har fået en ny chokoladekærlighed ... de skønne plader fra Chocolate and Love er ren chokolykke.

Pladerne er økologiske og iklædt den allerskønneste indpakning med farverige kakaonødder, blomster og blade.

Jeg købte flere forskellige varianter og Chocolate and Love var søde at sende et par ekstra plader, så jeg kunne smage nogle af de nye varianter.

Jeg har endnu ikke smagt dem alle, men dem som jeg har smagt, er virkelig gode. Særligt Sweet Sea er så god, at jeg har svigtet min normale yndlingschokolade fra Michel Cluizel de sidste uger...

Filthy Rich har en kakaoprocent på 71. Smagen er  rund, fyldig og god.

Panama er en chokolade med en kakaoprocent på 80%. Ofte bryder jeg mig ikke om chokolade med så  høj en kakaoprocent. Egentligt passer chokolade på 60-65% kakao bedst til mine smagsløg. Panama falder dog i min smag. Den er kraftig i smagen samtidig med, at den er blød og lækker med en ristet smagsnote. Den er ikke tør og skarp, som jeg synes den type chokolader ofte er.

Og nu til Sweet Sea. Min absolut yndlings!!! Den smager fantastisk. Jeg er vild med karamel, min yndlingsis er vanilleis med saltet karamelsauce. Derfor falder denne helt i min smage med de små sprøde knas af saltet karamel og den bløde, dybe smag af mørk chokolade med en ikke så høj kakaoprocent. Der er mælk i denne chokolade og det fornemmes, som en cremet afrunding på den gode måde. Det er måske faren ved den chokolade, at. man kan spise ret store mængder af den uden at få nok.

Pladerne kan købes i Irma eller ved at henvende sig til Chocolate and Love, hvilket jeg gjorde og fik super fin service. De kan sende pladerne ud til én, hvis man bor langt fra Irma. Dog skal man bestille 24 plader, da de normalt ikke sender til private kunder.... men 24 plader Sweet Sea det er nu også en ret fantastisk tanke!!

6 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Jeg kan ikke se noget problem med at bestille 24 plader - de er nemlig sk*degode!! Helt klart et af mine yndlingschokolademærker :-)

Hanne K's verden sagde ...

@Piske - vidste bare, at jeg ville få fuld opbakning her. :D

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Lige mig de der! Lækker lækker indpakning, lidt etnisk, god chokolade OG økologi, så er jeg solgt! Må bestemt kigge nærmere....de må være skabt til en Tante Sød!

Hanne K's verden sagde ...

@Tante Sød - jamen, de chokolader er simpelthen skønne på ALLE møder.
Jeg har i aftens smagt kaffe-variationen. Jeg drikker ikke kaffe, men jeg må sige, at den smager FANTASTISK!

Anonym sagde ...

Hej Hanne K
Jeg har opdaget chokoladen og synes den er fantastisk. Jeg vil høre om der er noget at spare ved at købe 24 plader direkte fra firmaet forhold til Irma prisen (30 kr stykket)?
Mange hilsner Anna

Hanne K's verden sagde ...

Hej Anna
Der er desværre ikke noget at spare ... men dejligt med et ordentligt lager i skabet ;)
Kh Hanne