søndag den 22. september 2013

Konkurrence - vind rugbrødssnacks til din arbejdsplads

For en tid siden blev jeg kontaktet af Kohberg, som forhørte sig, om jeg kunne tænke mig at få tilsendt deres nye rugbrødssnacks til min arbejdsplads. Jeg takkede ja, da jeg gerne ville prøve at smage snacksene og det er rart at overraske kollegerne i ny og næ.

Den 17. september blev der leveret 3 store poser fyldt med rugbrødssnacks uden for rådhuset og de blev fundet onsdag morgen og kørt ned på min plads af en af pedellerne ... lidt kolde, men alle poser var der.
Poserne blev fordelt på skrivebordene og der blev spist løs i løbet af dagen.

Der var 2 variationer - en med rug, gulerod og rosin, en anden med rug og mørk chokolade, Overraskende nok kunne jeg bedst lide den med rug, gulerod og rosin. Jeg synes, at den med chokolade var lidt for sød. Det var lidt forskelligt, hvad mine kolleger syntes bedst om - men alle var ret enige om, at det er godt alternativ til at få stillet den lille sult om formiddagen og eftermiddagen. En af kollegerne tog posen med hjem og hendes 1½ årige datter var fuldstændig vild med gulerod/rosin versionen - så også en god idé at smide i madpakken til ungerne.

Nu kan du også vinde rugbrødssnacks til din afdeling. Du kan vinde max. 500 snacks til din afdeling. Snacksene vil blive sendt fra Kohberg til din arbejdsplads den 12. november.

Hvis du ville vinde rugbrødssnack til din arbejdsplads skal du blot skrive en kommentar nedenfor, hvor du fortæller, hvad din yndlingssnack er, når den lille sult melder sig i løbet af dagen - formiddag, eftermiddag eller aften.
Konkurrencen stopper den 5. oktober kl 12 og jeg vil snarest derefter udtrække en vinder.

32 kommentarer:

Anonym sagde ...

Min yndlingssnack er hjemmelavet knækbrød med en smule tranebær i! Det er lækkert, sundt og mætter en del.
- Rugbrødssnacks minder jo en del om, så det ville sikkert være et lækkert alternativ til de lange arbejdsdage.

Mvh. Freja Lyno-Hansen

Vivi Lank sagde ...

Hej Hanne.
Mmmm lyder lækker med rugbrødsnacks. Det kunne mine kollegaer i lægehuset nyde godt af. Når den lille sult melder sig snupper jeg en hjemmelavet müslibar med tranebær og mandler eller en portion skyr med blåbær og mandler.
Med venlig hilsen
Vivi Lank

Helse Qvinden sagde ...

Min ynglings eftermiddags "snack" er en 1/2 skive rugbrød med lidt banan..

Men mine kollegaer er helt håbløse, når at klokken er 14.30, så roder de hele køkkenet igennem for at finde noget spiseligt, og det ender ofte med at være noget usundt!. Derfor vil det være skønt at kunne overraske dem med denne lækkere sunde snack

LJBL sagde ...

Jeg har lidt problemer med blodsukkeret, så det er meget vigtigt for mig altid at have sunde snacks på mig. Som regel bliver det gulerødder (som vi får på arbejdet) og hjemme-ristede, blandede nødder. Mine kollegaer er slemme til at forfalde til de usunde alternativer, så jeg er sikker på, at de ville blive meget glade for lidt sundere valgmuligheder :)

metteks sagde ...

jeg kan godt lide at spise knækbrød med hytteost om eftermiddagen.

yvonne.i sagde ...

Det var da en super sund give away.
Når jeg er lækkersulten.. Hjemmelavet knækbrød, banan, nødder, og rigtig slem lækkersulten, mørk chokolade :-)

Line sagde ...

Min yndlingssnaks er tit en lidt sødere (og mere usund) en af slagsen, nemlig chokolade. Så kunne virkelig odt tænke mig at prøve rugbrød/chokolade. Og hvor ku det være fint hvis mine kollegaer også ik lov til at smage de sunde snacks.

Hilsen Line / enjoybeingduen.blogspot.dk

Pernille sagde ...

Vi har frugtordning på arbejdet så det sker ofte at jeg får et æble eller en pære.

Jeg har tidligere prøvet Lagkagehusets rugbrødssnacks og elsker dem, de er bare ret dyre. Som så mange andre arbejdspladser er min meget kageglad og det er derfor altod godt at kunne komme med et sundere alternativ.

Mange hilsner
Pernille Ølbye

Anonym sagde ...

Hjemmelavede mueslibarer er min yndlingssnack. Særligt dem med kondenseret mælk, så der er lidt karamel over dem. De lyder lækre disse rugbrødssnacks!

Anonym sagde ...

Hjemmelavede mueslibarer er min yndlingssnack. Særligt dem med kondenseret mælk, så der er lidt karamel over dem. De lyder lækre disse rugbrødssnacks!

Mvh
Ida V.R.

Hvadskalvibage/Mette sagde ...

Jeg elsker hjemmebagte choko rug

by Busk sagde ...

For tiden er favorit snacken på kontoret blandende nødder og tørret frugt. Håber på at være den heldige, så jeg kan overraske kontoret med lidt nyt til den lille sult...

Helene B sagde ...

Min go-to snack er typisk en håndfuld mandler og rosiner, men er sikker på, at disse også ville være et hit.

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

mandler, rosiner, youghurt med frugt ... men de her lyder skønne. Kunne så bare ønske mig de var øko, så var jeg klart i markedet for at købe dem til den lille sult og en pose i dametasken:-)

Kristine sagde ...

Som mor til 4 børn går det somme tider lidt stærkt og jeg " når " ikke at være så sund som jeg egentlig burde så ofte bliver det lige en kiks eller andet hurtigt som må stille den lille sult..

Sådan skønne rugbrødssnacks ville være så fine at kunne byde ud...

KageKonen sagde ...

Ikke dårligt med lidt kollegaforkælelse. Jeg er sikker på, at mine kolleger i skadestuen vil elske mig for det, hvis jeg vandt :-) Vi er nemlig rigtig dårlige til at få spist fornuftigt, når der er travlt.
Min yndlings snack her i efteråret er skyr rørt op med lidt hjemmelavet æblekompot, mandler og rugbrødsdrys. Mums

Lene sagde ...

Hej Hanne,

Vi er lidt slemme til at drømme stort om eftermiddags-kage eller chokolade (eller flødeboller) ude på mit arbejde, men hvis vi skal være lidt sundere står den på hjemmelavet knækbrød med rygeost-salat. Jeg arbejder på OUH :o)

Kh Lene (leneogbo(a)mail.dk

Sofie sagde ...

Det gad jeg virkelig godt at vinde :-) Min favorit snack er knækbrød med ost, en halv skive rugbrød med kødpålæg eller en iskold smoothie :-)

dortekn sagde ...

Ristede rugbrødscrutoner m havsalt eller mandler

Anonym sagde ...

Det lyder rigtig lækkert og mine kolleger og jeg,ville have godt af "Sund snack" i stedet for alt det usunde der glider ned om eftermiddagen.

Trine :) sagde ...

KOLDE gulerødder er ihvertfall en god favoritt her i hus;)

Jeanette Flensburg sagde ...

På mit arbejde, er der dagligt kager, slik og et obligatorisk frugtfad. Der er altid nysgerrighed omkring sunde og ikke mindst mindre fede snacks. Jeg kunne særligt godt tænke mig rugbrøds snack, da min tid ikke altid er til hjemmebag af knækbrød med havre, div. kerner og nødder, hvilket er lækkert og stiller sulten lidt. Mine kolleger ville blive SÅ inspireret!

Anonym sagde ...

Jeg arbejder på en skole og frikvarterene bliver hurtigt spist op af gårdvagter, kopiere materialer og andet. Så deres ikke meget tid til at spise. Så en stk hjemmelavet knækbrød med en skive ost på er nemt og lækkert -eller et af årstidens frugter.
Vil meget gerne vinde disse rugbrødssnacks til mine kollegaer.
Camilla@taekker.net

Hanne Hersbøll sagde ...

Ynglingsnacks er i øjeblikket gode økologiske gulerødder en skål melon eller et stykke knækbrød - men rugbrødsnacks lyder som om det kunne blive et hit. :)
Send venligst en portion til Tønder :)
mvh
Hanne

Solveig H sagde ...

Vi er komplet umulige... Slik og kager..
Så vi kunne bestemt godt trænge til lidt sundhed :-)

Anonym sagde ...

Jeg elsker lidt mandler, lidt rosiner og æblebåde spist sammen - det er en god snack. Men jeg kunne da helt vildt godt tænke mig at prøve disse sammen med mine kolleger.

Hilsen Jane
jailbo04@gmail.com

Anonym sagde ...

Pt er min yndlingssnack hytteost med avocado :)

Mvh Katrine

Kjeld Døssing sagde ...

Min ynglinseftermiddags snack er skyr med hjemmeristet musli/ om eftermiddagen knækbrød m ost.
På jobbet - om eftermiddagen - går jeg og kollegaer ofte rundt og mangler " et eller andet" :-) kunne være skønt hvis jeg kunne bidrage med rugbrødssnack. Det ville vække jubel:-)

Anonym sagde ...

Vi har først fri kl. 16.30 på mit arbejde, så jeg har altid lidt frisk eller tørret frugt og nogle mandler jeg kan gnaske i når trangen til noget sødt kommer om eftermiddagen ;-) Kunne være sjovt at vinde sunde snacks til kollegaerne.
Mvh Malene Ehmsen

Anne-Marie Andersen sagde ...

Jeg har mange ynglingssnacks. På arbejde er det altid rart med et stykke knækbrød med kerner i tasken, det holder længe og det er ikke så tit jeg er sulten eller har tid til at spise før frokost.

Om eftermiddagen vil den søde tand gerne tilfredsstilles, idag blev det sund chokoladeis af blendet banan, avokado, kakao, lidt fl. Honning, frysetørret kaffe og et nip salt.

Æblekompot, med rugbrødsdrys og græsk yoghurt bliver også ofte spist for tiden.

Mine kolleger ville da blive vildt glade, hvis jeg vandt. De søger ofte efter noget at guffe, især over middag.

Anonym sagde ...

Uha de ville være perfekte til min arbejdsplads på næste fredag, hvor der er motionsdag :) Joan

Anonym sagde ...

Hjemmelavet knækbrød med blommemarmelade, et æble eller en banan. Gulerødder opbevaret i koldt vand, nybagt rugbrød med kold ægte smør, bladselleristicks med blå ost/fed græsk youghurt, et glas kold god juice, en mûslibar. Der er mange helt lette og lidt mere besværlige. Det kunne være lækkert at prøve rugbrødschips for hele lærer/pædagogkollegiet på Beder Skole.