onsdag den 13. april 2011

Sushi ...

Forrige uge fik jeg frygtelig lyst til sushi (.... altså det har jeg måske nok næsten hver dag...). Det blev til den hjemmelavede slags. Nogle håndrullede med dybtstegt KÆMPE reje. Se lige nogle rejer. Jeg fandt dem friske  i fiskeafdelingen hos Super Best. KÆMPE!!
 
Derudover lå der skønne stenbiderrogn, som også blev til sushifyld. Drtil tangsalat, som jeg bare er helt, helt vild med.

Jeg har tidligere lavet sushiindlæg tidligere - bl.a her med en trin for trinforklaring.

Fyldet denne aften var fintsnittet agurk, avocado, stenbiderrogn og dybtstegte rejer ... og et strejf af mayonnaise i forskellige variationer. UHMMMMMMMMMM!!!
   

20 kommentarer:

  1. Mums...hvor ser det altså bare for lækkert ud..Elsker hjemmelavet sushi..
    Knus Irene

    SvarSlet
  2. mums lige bortset fra at de der store opdrættede tigerrejer , dem er jeg færdig med at spise, er lidt utryk ved det vand de bliver opdrættet i :(

    SvarSlet
  3. *overvejer at slikke på billederne for at teste, om de smager lige så godt, som det nok gjorde i virkeligheden* ;-)

    SvarSlet
  4. Hvor ser det flot og lækkert ud! Min gode veninde er også super god til at lave det, overvejer selv at prøve:-)

    SvarSlet
  5. Hvor ser det lækkert ud og super flot med de skønne farver..

    /Tenna

    SvarSlet
  6. Mmm, ser lækkert ud! Har også forsøgt mig et par gange med hjemmelavet sushi - jeg bliver bare så træt af den der specielle ris/eddike-duft, den slipper man næsten for, når man køber det ude:)
    /Louise

    SvarSlet
  7. Hej Hanne K :)

    Hjemmelavet sushi er altså et hit, det er så friskt og lækkert - plus man kan helt selv bestemme, hvad man gerne vil have i :)

    De bedste hilsner fra
    Anita
    Liv og Mad

    SvarSlet
  8. Kære Irene
    Sushi er bare absolut yndlingsmad :)
    Knus og god weekend
    Hanne

    SvarSlet
  9. @Willow dane ... Hmmm, det kan godt være, at det ikke er helt politisk korrekt at spise tigerrejer, men de smagte nu godt :)

    SvarSlet
  10. @Piske ... mon det blev ved overvejelsen ;)

    SvarSlet
  11. @Prikker i luften, Du må kaste dig ud i det. Det er slet ikke svært!! Og så kan man få sushi lidt oftere ;)

    SvarSlet
  12. @Tenna - Tak :) Det er smukt mad sådan en omgang sushi.

    SvarSlet
  13. @Louise ... haha, min mand jubler heller ikke ligefrem over duften af eddike ... og tang ;) Havde jeg en ordentlig sushibar lige om hjørnet, så ville jeg nok også foretrække at hente dér...

    SvarSlet
  14. Hej Anita
    Ja, det er dejligt med en omgang hjemmelavet sushi. Mine bliver ofte lidt ensformige, eftersom det kun er mig, det vil have det og så køber jeg ikke lige 3-4 slags fisk til mig selv ;)
    Kh Hanne

    SvarSlet
  15. Hanne en dag skal jeg fortælle dig hvad min dyrlæge fortalte om de opdrætsdamme i Thailand.
    Shushi er en fantastisk ting at spise ingen tvivl om det. Sidste år købte jeg bogen shushi skrevet af Ole G. Mouritsen, det en fantastisk bog .
    http://www.sushibog.dk/ den er mega spændende. Den skulle du læse der står mange spændende ting i :-)
    Shushi hilsen
    Birgitte

    SvarSlet
  16. Hej Birgitte
    Det må jeg høre en dag.
    Og den bog må på ønskesedlen - bare at se forsiden får mine tænder til at løbe i vand :)
    Ha' en skøn weekend.
    Kh Hanne

    SvarSlet
  17. Hold da fast hvor nogle store flotte rejer.. Øv altså, vores super best er slet ikke moderniseret.. Så der er ingen bager, delikatesse, fiskehansler osv.. Det kunne de altså godt tage og få lavet.. Hvr har du altså også en lækker blog. Tusinde tak for kigget. Jeg vil bestemt følge fast med inde hos dig :-)

    SvarSlet
  18. @Pille, mon ikke du kan være heldig, at jeres Super Best bliver moderniseret på et tidspunkt :) Jeg vil nu sige, at jeg ellers ikke er specielt imponeret over butikken. Men lige de rejer, dem kunne jeg ikke stå for.
    Tusind tak - du er meget velkommen her:)

    SvarSlet
  19. Guuud hvor ser det lækkert ud. Nom nom nom nom nom :D

    SvarSlet
  20. @Litze, :) TAK - haha, jeg har selv lige stået i køkkenet og drømt om en ordentlig omgang sushi igen. Det er bare mad, som jeg aldrig bliver træt af.

    SvarSlet