2 pers
120 g risoni, ris, bulgur
ca. 300 g kyllingekød eller laks
½ bakke spæde salatblade, babyspinat eller lignende
6 stilke thaiasparges
1 mango
5 San Marino tomater
½ rødløg i små tern
saft fra 1 citron
2-3 tsk jordnøddeolie
salt, peber
Bland jordnøddeolie, citron, salt og peber.
Feta
peanuts
Kog risoni og bland med halvdelen af dressingen. Rør det finthakkede rødløg i og lad dette blive koldt.
Skær tomater og mango og bland i risoni-blandingen.
Skyl og slyng salatbladene. Bland dem med resten af dressingen og fordel på et fad eller tallerkener. Ovenpå fordeles risoniblandingen, kylling og det hele drysses med Feta og peanuts.
Nem og sund aftensmad eller frokost...
Kære Hanne
SvarSletRisoni, det var et nyt ord/navn for mig, - efter hvad jeg nu har læst mig til, så ligner det store ris, men er en pasta, - jeg har dog aldrig set dem, måske fordi jeg ikke anede at de fantes, hvordan smager de? hvordan er konsistensen? Hvordan skal de behandles?
Ja jeg spørger, for jeg bliver jo nysgerrig.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSlet:) Det er jo lige det, vi kan lide - at blive nysgerrige på nyt.
Jeg har set dem hos nogle af de små etniske butikker og basaren i Århus. Men Barilla producerer dem, så måske man kunne være heldig at finde dem hos forhandlere af det mærke.
De er lidt svære at beskrive ... men jeg synes, at de har en god lidt fast pastakonsistens, og sådan lidt glatte i munden.
De skulle koge 7 minutter.
Haha ... ved ikke helt, om det gav nogen mening.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa jeg må da sige, jeg blev nysgerrig, og du kan tro, at jeg skal rode på hylder hvor det Barilla er!
Jeg tror, at jeg har fået en ide om smag og konsistens, det forklarer du udmærket!
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSlet:) Ja, du må ud at rode rundt. Er det ikke noget med, at de ofte har Barilla i Tyskland. Så måske du dér kan være heldig.
Knus Hanne
Hvor ser det lækkert ud...
SvarSletTror aldig jeg har se de der dimser, men... har jo heller ikke kigget efter dem. Må ud og lure...
Hyggehygge
Marianne
Marianne, god Risoni-jagt ;)
SvarSletDet var let og lækkert.
Hanne