lørdag den 16. maj 2009

Ravioli med kylling


Nogle gange skal det bare gå hurtigt. Onsdag var sådan en dag…. Jeg købte en grillstegt kylling i Føtex. Plukkede noget af det saftige lårkød af.
Og lavede en hurtig sauce med kyllingen i og lidt tomater – blandet med nogle gode svamperaviolier, var der lækker aftensmad på ca 15 minutter.

1 person
150 g frisk ravioli, f.eks. med svampe
1 spsk pikantost eller flødeost
1 spsk cremefraiche
lidt kogevand fra raviolierne
1 tsk Heinz ketchup
1 håndfuld cherrytomater
salt, peber
en håndfuld kyllingkød
evt. lidt frisk basilikum eller tørrede krydderurter af en art…
Smelt ost og cremefraiche over svag varme. Bland med lidt kogevand, ketchup, tomater, salt og peber.
Tilsæt kyllingen og varm op. Bland til sidst de kogte raviolier med saucen.

Velbekomme:o)

4 kommentarer:

  1. Uhm, hvor ser det lækkert ud!
    Føtex' grillkyllinger har også redet mange middage hjemme hos os sammen med lidt pasta:)

    SvarSlet
  2. Kære Hanne

    Sådan en kylling nupper jeg også hvis kræfterne er små. Den kan trylles om til mange lækre retter. Og du har tryllet kan jeg se, mums :-)

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  3. Kære MissMuffin
    Jeg har egentligt ikke købt sådan en kylling før. Men det er ikke sidste gang. Super nemt! og da meget bedre end meget andet fastfood.
    Kh Hanne

    SvarSlet
  4. Kære Malou

    Jeg vil også huske på de kyllinger en anden gang - for man kan da få meget ud af sådan en. Dejligt med nem mad ind imellem.
    Knus Hane

    SvarSlet