onsdag den 16. juli 2014

Ribskager med marcipan

Haven bugner af bær for tiden – vi har stikkelsbær, solbær, ribs, hindbær, jord og kirsebær. Jeg må indrømme, at jeg ikke får plukket det hele, samvittigheden dulmes ved, at fuglene har glæde af det. At plukke bær er nok noget af det mest kedelige … jeg bliver så rastløs, når jeg har været i gang i ganske få minutter. Men jeg har dog fået plukket nogle solbær, ribs og stikkelsbær i weekenden, før regnen kom. Der er nu sat flere forskellige vodkalikører til at trække.

Derudover bagte jeg disse ribskager, som er inspireret af Anne Au Chocolats opskrift.

125 g blødt smør
125 g sukker
et nip salt
2 æg
60 g groftrevet marcipan
100 g hvedemel
¾ tsk bagepulver
140 g ribs
Smør og sukker piskes skummende, hvorefter 1 æg af gangen piskes i. Rør marcipan i og herefter sigtet hvedemel blandet med bagepulver og et nip salt. Til sidst røres ribsene forsigtigt i, så de ikke går i stykker (jeg gav dem 1 time i fryseren inden). Bag midt i ovnen ved 190 grader i ca. 20 minutter.

Note: 
En saftig og dejlig kage til eftermiddagsteen eller aftenskaffen. Sødmefuld kage, marcipan og syrlige ribs er en god kombination!

3 kommentarer:

  1. Flotter se de ud med den stærke farve i .. Og så med marcipan ummm

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. @kager skal der til
    Tak - og ja, marcipan går man aldrig fejl af ;)

    SvarSlet
  3. Emperor Casino: $10 FREE Chip for Players & Online Casinos
    Get a $10 FREE Chip for 제왕 카지노 Play Caesar Online, Get your 100% Bonus up to $1,000 & 100% Deposit Bonus up choegocasino to septcasino $1,000!

    SvarSlet