fredag den 18. juli 2014

Hindbærmuffins med marcipan og hvid chokolade

Efter at have bagt disse ribskager, fik jeg lyst til at lave en version med hindbær, marcipan og hvid chokolade. Der bliver ca 16-20 muffins.

250 g blødt smør
250 g sukker
1 stang vanille
1 nip salt
4 æg
120 g marcipan i små tern
185 g hvedemel
2 tsk bagepulver
250 g hindbær
75 g hvid chokolade
Smør og sukker piskes skummende, hvorefter 1 æg af gangen piskes i. Skær marcipanen i små firkanter og rør dette i sammen med hakket chokolade. Hvedemel blandes med bagepulver og et nip salt og sigtes i kagedejen og vendes i. Til sidst røres hindbærrene forsigtigt i, så de ikke går i stykker (jeg brugte frosne bær - man skal dog være opmærksom på, at dejen bliver ret fast, da den køles ned). Fordel dejen i muffinsforme - med skeer, hvis dejen er kølet ellers evt med en sprøjtepose. Bag midt i ovnen ved 190 grader i ca. 20 minutter.

Note: Endnu en dejlig, saftig muffin med både sødme og syre. 

1 kommentar: