Advarsel!!!! Disse mandler er vanedannende! Så er det sagt - og I kan ikke komme efter mig nu!!!
Nødderne smager helt, helt fantastisk - og som bonus er de såre simple at lave.
Jeg bruger dem som snacks, mellemmåltid og som drys på salater og supper. Sammen med gode rosiner er de også et hit. Så kom i gang - om 15 minutter har du din egen skål sprøde mandler.
200 g mandler
ca ½-1 dl god soja
Rist mandlernei ovnen ved 200 grader i ca 10 minutter. Rod lidt rundt i mandlerne af og til og hold øje med, at de ikke begynder at tage farve.
Tag ud af ovnen. Varm en pande godt op, smid mandlerne på og tilsæt sojaen. Rør rundt i mandlerne hele tiden, indtil sojaen er fordampet.
Hæld mandlerne ud på et stykke bagepapir, lad dem køle helt af - nu er mandlerne klar til spise eller hælde på glas med låg.
Jeg har prøvet at lade være med at riste mandlerne i ovnen først, men det giver nogle knap så sprøde/halvbløde mandler.
Umm de ser gode ud. Tror de skal prøves :-)
SvarSletJeg har gang i en give away, man kan vinde en skøn julekogebog af Nigella Lawson.
Se mere på www.bybusk.dk
@by Busk
SvarSletGør det!! De er et hit :)
Jeg kigger lige forbi hos dig.
Mums, de lyder gode. Sæt i gang :-)
SvarSlet@Signe - det må du gøre :)
SvarSletVildt gode - og stærkt vanedannende😊👍
SvarSlet