lørdag den 25. juni 2011

Jordbæryoghurtis

Er man lækkersulten og har man ikke tålmodighed til at vente på, at en ismasse skal køle ned, så er yoghurtis en løsning.
Her blendes alt blot sammen og køres på ismaskine ... det betyder altså hjemmelavet is på ca ½ time.. Det kan vi li'!!!!

Inspirationen til isen kommer fra et gammelt Mad & Venner magasin.

2 dl letmælksyoghurt, 2 %
½ dl fløde
1 dl græsk yoghurt, 10 %
150 g honning
170 g jordbær
1 stang vanille
et nips salt
Det hele blendes godt og køres på ismaskinen

Note: Nemmere bliver det ikke. Yoghurtis er let og frisk. De gode danske jordbær i is, det er en sikker vinder. Honningen giver lidt en anden sødme end sukker, hvilket klæder jordbærrene.
Jeg har en sød tand, derfor vil jeg næste gang tilføje lidt mere honning til isen.
 

 

6 kommentarer:

  1. Den lyder frisk og skøn - og jeps, yoghurtis er altså dejlig hurtig og let at lave :-)

    SvarSlet
  2. @Piske - ja, det er genialt, hvis man lige bliver istrængende.
    Kokos-yoghurtisen er lavet - og nøj, den er god! Jeg var tvunget i fryseren flere gange i går aften for lige at hente en lille klat mere... ;D

    SvarSlet
  3. Hej Hanne
    Hvor er det dog smukt. Enkelt og smukt. Og smagen er helt sikkert i top. Uhm...

    Mange gode hilsner
    Maj

    SvarSlet
  4. Uhhhhh det er sååååååå fejt det billede der..........

    SvarSlet
  5. Kære Maj
    Det enkle er oftest det smukkeste og bedste.
    Kh Hanne

    SvarSlet
  6. Kære Marianne
    UUUuuuuuuunnnnnddddddddssssssskyyyyyyllllddddddddd!!! ;D

    SvarSlet