Jul i juni til årets Karup Å-marked
Efter en kølig dag i nisseteltet på årets Karup Å-marked udklædt som nissepiger og med solide julemænd til at passe på os (nogle sagde nissekoner ... det overhørte vi!!!), var der behov for en god middag.
Et par ribeye steaks med nye kartofler og en hurtig salat - det var guf. Ribeye er noget af det bedste oksekød, efter mine smagsløg, der er så meget saft og kraft i den udskæring.
Jeg hentede en pose totalt nyopgravede kartofler fra Torp Gårdbutik ... ikke sidste gang jeg smutter forbi hos dem. De smagte FANTASTISK! Hvor er det utroligt at sådan en lille undselig rodfrugt kan smage så skønt.
Ribeeye steak med hvidløgsolie
2 spsk olivenolie
1 stort fed revet hvidløg
1 spsk finthakket persille
smør, olie
Bland olivenolie, hvidløg og persille.
Krydr bøffen godt med salt og peber. Steg ca. 2 minutter på hver side, pensel med hvidløgsolien og steg endnu 1 minut på hver side. Lad hvile ca. 5 minutter og skær evt. i skiver.
Salat
hjertesalat
tomater
strimlet rød basilikum
rødløg
agurk
melon
salt, peber
et smule balsamicoeddike
en smule olivenolie
en smule agavesirup
feta
oliven
Bland salaten. Lige før servering hældes balsamico, olie, sirup over salaten og vendes hurtigt rundt. Drys med salt og peber.
Kære Hanne
SvarSletDet ser rigtig dejligt ud :-)
Efter min mening er Ribeye også noget at det bedste oksekød. Det har rigtig god saft og kraft.
Jeg tænkte på om det her ikke er noget for dig:
http://www.madbloggersymposium.dk/
Som du kan se på listen over tilmeldte blogs, kender du jo et par stykker IRL også ;-)
Knus
Malou
Kære Malou
SvarSletTak - det var en perfekt lørdagsmiddag.
Åh, jeg ved ikke lige med det symposium ... men nu skriver både du og Andrea har også lige mailet ... så jeg vil lige overveje. Jeg bliver bare lidt skræmt af "niveauet".
Jeg lover at tænke lidt mere over det!
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletDin mad ser rigtig dejlig ud!
Dejligt nyt look, igrunden er det rart, at man ikke skal fare hele nettet rundt for at finde baggrunde!
Jeg spekulerer også på at melde mig til "madbloggersymposium", men jeg venter lige til efter d. 17. da jeg skal skannes for at se, om jeg lider af knogleskørhed, det er som om, det lige nu - er mere vigtig.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletTak, det gjorde også godt i maven:)
Åh, nu bliver jeg vist nødt til at få kigget ordentligt på den "Madbloggersymposium". Jeg forsøger at tage stilling de næste par dage.
Ja, det er rart med nogle nye muligheder med bloggen. Jeg tror dog, at jeg kommer til at regulere lidt frem og tilbage - er ikke helt tilfreds endnu. Men det kommer nok :)
Det lyder ikke rart med knogleskørhed. Men godt, at du bliver undersøgt. Forhåbentligt er det ikke det - håber det bedste for dig :)
Knus Hanne
Uha det lyder godt nok lækkert kære Hanne. Jeg tror såmænd, at jeg nu er nødt til at få mig noget ko på gaflen her til aften. Tak for god inspiration endnu engang. Kh Nadia
SvarSletHvor ser i Nisse PIGER søde ud !!!
SvarSletSjov ide !
Her spiser vi nye kartofler som slik med skræl på... De er bare muuuummmsssss !!!
Hyggehygge
Marianne
Nye kartofler er bare noget af det lækreste - jeg kan spise dem som slik, hvis jeg får muligheden! Øjøjøj!
SvarSletHa! Og jeg har ikke en gang koordineret det med Malou, men thumbs up herfra! :-D
Ps. Skønt bloglayout :-)
Kære Nadia :)
SvarSletSelv tak. Jeg håber, at du fandt en ko, du kunne få på gaflen.
Kh Hanne
Piskeris, vi kan ikke være mere enige - de smager lige så godt som slik de små nye kartofler :)
SvarSletHehe ... og nu er Vibeke også på banen. Jeg må vist i seriøs tankelejr.
Tak - skal lige vænne mig til det.
Hej Marianne
SvarSletVi havde det også ret sjovt - godt med lidt udklædning af og til.
Det er med at nyde de små knolde - de ER bare allerbedst lige nu.
Kh Hanne
Hej søde Hanne
SvarSletJeg fik heldigvis ko på gaflen i form af steg af oksehøjreb, som jo også er ribeye. Det var så skønt. Nu overvejer jeg at være en copycat igen og spise pizza ;)
Kh Nadia
Kære Nadia
SvarSletDet er jo det gode ved blog-verden, at man får lutter gode idéer og kan være copycat igen og igen;)
Kh Hanne