Blot en idé til lidt hurtig frokost .... Der var tilbehørsrester fra bøfferne dagen inden. Så de små kartofler fik en tur i lidt olivenolie på en pande sammen med en kødfyldt lammegrillpølse.
Kartoflerne blev helt sprøde, og smagte skønt.
Dertil en klat tzatziki, ketchup og lidt dijonsennep - og frokosten var serveret.
Lammepølse - det har jeg aldrig smagt før, men det lyder godt! :-)
SvarSletPiskeris, de var meget grove og kødfyldte, men disse her havde desværre en lidt mærkelig bismag.
SvarSletJeg er dog sikker på, at man kan få lammepølser, hvor smagen er bedre ... for lam er jo godt.
Kære Hanne
SvarSletJeg havde nu heller ikke hørt om lammegriller, - dem du har brugt, har de et firmanavn?
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletNej, det var nogle, som en slagter havde lavet... så ikke noget firmanavn. Jeg kan forestille mig at flere slagtere rundt i landet laver lammegrillpølser. Men jeg ved det ikke bestemt. :)
Knus Hanne