Jeg er noget bagud med at blogge ... igen. Ugen er gået med at forberede mad og kager, som har jeg har lavet til en kollega her i weekenden.
Denne kyllingret lavede jeg til os en af dagene. Den var hurtig og fuld af smag - lige som en lækker pastaret skal være.
Denne kyllingret lavede jeg til os en af dagene. Den var hurtig og fuld af smag - lige som en lækker pastaret skal være.
Pasta med kylling og svampe
kylling inderfilet
1 bakke markchampignon
røget svinemørbrad
skalotteløg
frisk salvie, timian, rosmarin
fløde
1 hånd
fuld små, søde tomater
en sjat balsamico, ”sorte dråber”, gastrik
salt, peber, sukker
persille
nogle flager pecorino
Brun kyllingen i olivenolie og sæt til side.
Svits løg og svinemørbrad et par minutter, skru op for varmen og tilsæt svampene – svits nogle minutter. Tilsæt en sjat fløde, en bunke friske krydderurter, balsamico, gastrik, ”sorte dråber”, salt, peber og et nip sukker. (brug evt i stedet lidt citronsaft, salt og sukker).
Lad simre 5-10 minutter – ikke for længe, da kyllingen ellers bliver kedelig og tør.
Server med god bredbåndet pasta, et drys persille og lidt pecorino- eller parmesanflager.
Uhm, lige en pastaret efter mit hoved!
SvarSletJeg elsker pasta...
Hej MissMuffin
SvarSletDet smagte også super dejligt. Jeg er også total pasta-elsker:) Jeg kunne spise pasta hver eneste dag!