Så i stedet lavede jeg burgere og ovnfritter med aïoli.
Opskriften på aïoli kan ses her.
Ellers er det jo bare bøffer, brugerboller, diverse salat, tomat, agurk og løg – og en dressing, som man kan lide.
Dressing var rørt af :
cremefraiche
ketchup
paprika
cayennepeber
eddike fra syltede agurker
citron
salt, sukker
Kartoflerne skyllede jeg i flere hold vand, til skyllevandet var klart og uden stivelse.
Blot vendt i olivenolie, salt og peber. Bagt ved 220 grader i ca 45 minutter.
Jeg vender tilbage med sushi i morgen.
Kære Hanne
SvarSletNej det kan da godt være, at han ikke havde syntes, at rå fisk lige var sagen idag, og eftersom at din burger og fritter ser skønt ud, så forstår jeg ham nu godt, jeg kan bedst lide, at fisk er varmebehandlet, men jeg skal vel prøve det rå fisk på et tidspunkt.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletHan var meget tilfreds med den hjemmelavede fast food.
Jeg vælger også at lave sushien i en lidt dansk udgave. Så det bliver med røget laks, grøntsager og let kogte og marinerede tigerrejer. Vi har ikke lige en fiskehandler i nærheden. Så helt råt og ægte bliver det ikke.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa så kunne jeg også være med, jeg har sørme ikke meget lyst til at sidde og spise rå fisk, men min veninde og jeg har aftalt, at det skal prøves, ellers ved man jo ikke, om man kan lide det.
Knus
Vibeke
Kære Hanne
SvarSletHer i huset er sushi en af vores topfavoritter,men første gang min datter skulle smage det, der havde hun været i byen - der var det ikke nogen succes - heldigvis prøvede hun til senere.
Jeg er spændt på at se dine billeder af sushi, måske laver du nogle som jeg ikke lige har prøvet at lave.
Knus og god søndag
Kære Pernille
SvarSletSå er der billeder fra sushien.
Lækkert.
Jeg tror heller ikke, at det vil være sushi som står øverst på min ønskeliste en dag med tømmermænd;o)
Knus