tirsdag den 24. marts 2009

Restedag...



Mandag i denne uge blev ikke suppedag, men i stedet "restedag". Jeg var alene til aftensmaden, så ovenpå en cykeltur skulle det gå lidt stærkt - men ikke desto mindre være velsmagende.
Jeg har fået smag for oyestersauce/østerssovs - som har en sød og pikant smag. Sammen med lime eller citronsaft får retten en virkelig dejlig smag. Opskriften er meget lig opskriften i går på grøntsager i østerssovs, som kan ses nederst her. Derudover tilsatte jeg strimler af svinemørbrad fra i går samt et par skefulde kogte, kolde ris - man kunne også bruge kylling, kinarejer eller, hvad man nu lige har. Og så et drys koriander. Det smagte forrygende!!
Velbekomme:o)

6 kommentarer:

  1. Kære Hanne
    Det ser godt ud, jeg er også ret begejstret for østerssovs.
    Det er lige før du begynder at få asiatiske træk, sådan som du spiser :-D
    Kh Malou

    SvarSlet
  2. Jeg holder også meget af østerssovs,og for den sags skyld også østers...Det giver et herligt pif i mange retter.
    Jeg syntes det er godt at få spist sine rester, det er helt utoligt hvad der bliver smidt ud i de danske hjem...

    SvarSlet
  3. Kære Malou

    Ja, mine øjne begynder at blive en smule skæve;) Så derfor må jeg hellere hoppe på noget mexicansk eller noget inden så længe...
    Dog er der stadig lidt rester til i dag.
    Kh Hanne

    SvarSlet
  4. Hej Mette Lykke
    Jeg har faktisk aldrig smagt østers - absolut en fejl! Og du har ret, det er godt at få resterne brugt. Jeg har ellers tidligere syntes, at rester var noget fanden havde skabt. Men jeg holder mere og mere af det. Der er jo tit muligheder for at anvende det lidt anderledes. Og man må jo også nyde, at det er nemt de dage.
    Kh Hanne

    SvarSlet
  5. Kære Hanne
    Din restemad ser nums ud, jeg ynder også at bruge østerssovs til rigtig mange ting.

    Godt du får brugt dine rester !

    SvarSlet
  6. Hej Pernille

    Velkommen til:o)

    Ja, det er nu en god fornemmelse, når man får brugt resterne.
    Mange hilsner fra Hanne

    SvarSlet