søndag den 22. februar 2009

Frokosthorn igen... forbedret fyld

Svitset champignon, forårsløg og hamburgerryg Det færdige fyld
Klar til at rulle til horn



Frokosthornene forsvinder som dug fra solen, så i dag var lysten der til at lave en ny portion til fryseren.
Jeg synes dog, at pikantost-fyldet kan være lidt kedeligt. Så jeg har i dag forsøgt at lave fyldet bedre og mere spændende - og synes, at det er lykkedes. Jeg kan godt lide, at i stedet for at tage en allerede krydret ost, at man selv krydrer en naturel flødeost med "ægte" smag. Jeg forestiller mig, at pikantosten sikkert er fyldt med diverse aromaer og ikke nødvendigvis "ægte" smag.
Fyld:
1 lille bakke champignon
2 pakker hamburgerryg
ca 1 spsk dijon sennep
5-7 forårsløg
2 bægre flødeost naturel
lidt salt
Hak champignon i små tern og svits på en meget varm pande til væden er fordampet.
Bland imens de stadig er varme med hamburgerryg skåret i tern, sennep, løg og flødeost.
Det er nemmest, imens svampene stadig er varme, så bliver flødeosten blød og nem at røre sammen med resten.

Tips:
Vil man gøre fyldet endnu mere lækkert - kunne man vælge portobello svampe, markchampignon eller måske tørrede skovsvampe.
Hamburgerryggen kunne skiftes ud med italiensk lufttørret skinke.
Man kunne også smage til med pesto i stedet for sennep. Mulighederne er mange og fordelen er jo så, at man kan bage hornene utallige gange og ikke blive træt af dem.

God appetit:)

6 kommentarer:

  1. Hej Hanne.
    Tak for din søde kommentar på min side, og så er det jeg lige må sige et par ord til dig.
    Jeg har kikket dine indlæg igennem, og jeg er godt nok blevet lækkersulten, hvor ser det altså godt ud. Der er flere af dine opskrifter jeg SKAL prøve..Uhmmmm..det ser så lækkert ud.

    SvarSlet
  2. Hej Hanne. Det ser vel nok lækkert ud. Jeg er lige ved at læse alle dine indlæg. Det er en rigtig dejlig blog du har, som jeg nu er fast læser af. Jeg glæder mig til at se hvad du finder på. Så på gensyn :-)
    Mvh Malou

    SvarSlet
  3. Hej Malou
    Bliver helt glad - dejligt, at du synes om bloggen:)
    Det hele er lidt nyt for mig, men super hyggelig beskæftigelse.
    Hilsner fra Hanne

    SvarSlet
  4. Hej Hanne
    Det er en dejlig blog du har her, og de frokosthorn frister!
    Jeg glæder mig til, at følge med i hvad der sker her.
    Med venlig hilsen
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Forresten Hanne, jeg kikkede lige på opskriften til dejen, står 1½ pk gær?
    Med venlig hilsen
    Vibeke

    SvarSlet
  6. Ja, faktisk står det 2 pakker i opskriften. Jeg tænker, at man sagtens kan nøjes med langt mindre, hvis man bare lader hæve noget længere tid - måske bare ½-1 pakke.
    I opskriften skal man egentligt lave hornene med det samme uden hævetid - og så kun ½ times hævetid efter de er rullet.

    Hilsner fra Hanne

    SvarSlet