søndag den 1. maj 2011

Grillet ryg fra rålam


Her blot en hurtig opskrift på grillet ryg fra rålam.

Jeg skar fileten fri op af brystbenet, men så det stadig sad fast ned i mod ribbenene. Der blev stukket nogle hvidløg i små bjælker ned ved rygbenet og nogle små kviste frisk rosmarin.
Kødet blev holdt sammen med nogle kødnåle.

35 min på kuglegrillen ved indirekte varme. Herefter hviletid på ca 15 minutter og klar til servering.

Man kan godt smage, at kød fra et rålam er mere fint og delikat. Vildtsmagen er ikke så gennemtrængende og stegen var lækker og saftig.

6 kommentarer:

  1. Hold op hvor ser det lækkert ud..

    Har bare endnu ikke smagt lam på en måde så jeg kunne lide det !

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. Har da heldigvis lige en lammeryg i fryseren, der snart skal smage grillens varme :-)
    Knus

    SvarSlet
  3. @Marianne, det var ikke et "får-lam", men et rålam ;) Så jeg tror godt, at du vil kunne lide det, hvis du kan lide vildt :)

    SvarSlet
  4. @Signe - uhm, lammeryg er bare også super lækkert. Og en tur på grillen gør rigtigt godt!

    SvarSlet
  5. det nemlig rigtig , lam er super fin spise , og jeg sikker på at et stykke limelagkage ville være fin fin dessert ;-).
    Al vildt er i øvrigt super på kuglegrillen.

    SvarSlet
  6. @Birgitte .... hehehe, det tror jeg, at du har ret i;)
    Glæder mig også til at grille en masse vildt her i sommer.

    SvarSlet