I fredags var jeg temmelig træt ovenpå en hektisk arbejdsuge. Så det var sent, jeg kom i gang med aftensmaden og det skulle bare været noget, som gik hurtigt.
Jeg kan en sjælden gang få lyst til en Kinaboks, men det er jo noget dårligt snask at spise… friturestegt og dårlig kvalitet.
Det blev så en hjemmelavet en af slagsen, hvor en enkelt ting også var lidt noget skrammel – nogle færdiglavede indbagte rejer. Her ville smagen blive meget bedre, hvis man selv laver en dej at dyppe dem i og derefter steger i olie eller man kunne vikle noget filodej omkring nogle kinarejer.
Jeg havde en pose thaikrydrede laksefrikadeller i fryseren og hjemmelavede miniruller. Så det blev en næsten hæderlig box med stegte ris til.
En rest ris
1 spsk ingefær
1-2 fed hvidløg
1 rød chili
olie
Miniruller, laksefrikadeller, indbagte rejer, kylling eller andet
Sursødsauce
Varm olien og svits ingefær, hvidløg og chili heri. Tilsæt risene lidt efter lidt, så de ikke klumper.
Server ris med de forskellige ruller, frikadeller og rejser og server med sursødsauce.
Velbekomme:o)
Jeg kan en sjælden gang få lyst til en Kinaboks, men det er jo noget dårligt snask at spise… friturestegt og dårlig kvalitet.
Det blev så en hjemmelavet en af slagsen, hvor en enkelt ting også var lidt noget skrammel – nogle færdiglavede indbagte rejer. Her ville smagen blive meget bedre, hvis man selv laver en dej at dyppe dem i og derefter steger i olie eller man kunne vikle noget filodej omkring nogle kinarejer.
Jeg havde en pose thaikrydrede laksefrikadeller i fryseren og hjemmelavede miniruller. Så det blev en næsten hæderlig box med stegte ris til.
En rest ris
1 spsk ingefær
1-2 fed hvidløg
1 rød chili
olie
Miniruller, laksefrikadeller, indbagte rejer, kylling eller andet
Sursødsauce
Varm olien og svits ingefær, hvidløg og chili heri. Tilsæt risene lidt efter lidt, så de ikke klumper.
Server ris med de forskellige ruller, frikadeller og rejser og server med sursødsauce.
Velbekomme:o)
Kære Hanne
SvarSletEn gang imellem skal det bare overståes i en fart, sådan en dag havde jeg idag.
knus
Vibeke
Kære Hanne
SvarSletDet der købens noget er en nødløsning man tyr til, når køkkenenergien mangler, godt muligheden er der, bruger den af og til, men jeg foretrækker gode råvarer og mad lavet fra bunden af.
Glæder mig til tirsdag, hvor din ret med kyllingfileer skal prøves
en god søndag aften til dig
Kære Kirsten det ser da rigtig godt ud.
SvarSletJeg laver en dej af mel, kokos, øl, kokosmælk, vand og krydderier og her kommer jeg rejerne i, den skal være lidt tyk i det, den skulle du prøve
Knus
Kære Vibeke
SvarSletJa, nogle dage skal det bare stærkt... Tror, at jeg er inde i en stime af dage, hvor jeg har det sådan;)
Knus fra Hanne
Kære Manna
SvarSletJeg kan også bedst lide at lave tingene fra bunden, men ja.. nogle gange så er energien bare i bund.
Jeg er spændt på, om du synes, at kyllingeretten smager lige så godt, som jeg synes.
God dag til dig.
Kære Pernille
SvarSletDet smagte også ok - og lidt bedre end købeboksen, var det trods alt.
Uhm ... de lyder lækre de rejer. Det må jeg vist have prøvet en dag.
Knus fra Hanne