I dag har jeg også prøvet kræfter af med at udbene en dyrekølle… det var første gang og set i det lys, gik det vel nogenlunde. Er ikke sikker på, at en slagter vil sige det samme… Men hvo intet vover.
Benet blev skåret ud af køllen og dernæst forsøgte jeg mig igen med en ny disciplin …. At snøre kødet lidt sammen. Ikke så kønt at se på, men kødet bliver holdt sammen, hvilket jo er formålet.
Benet er lagt fra, så jeg kan koge en fond på det i morgen.
Er rigtigt spændt på at smage, men må væbne mig med tålmodighed, da den skal marinere til lørdag.
Vildtmarinade:
2 finthakkede skalotteløg
1 knust fed hvidløg
4 knuste enebær
1 kvist rosmarin, let knust
2-3 kvist frisk timian, let knust
10 hele peberkorn + evt.
1-2 dl rapskimolie eller olivenolie
½-1 flaske rødvin
Bland det hele, udben køllen og snør den evt lidt sammen. Mariner i min 36 timer.
Benet blev skåret ud af køllen og dernæst forsøgte jeg mig igen med en ny disciplin …. At snøre kødet lidt sammen. Ikke så kønt at se på, men kødet bliver holdt sammen, hvilket jo er formålet.
Benet er lagt fra, så jeg kan koge en fond på det i morgen.
Er rigtigt spændt på at smage, men må væbne mig med tålmodighed, da den skal marinere til lørdag.
Vildtmarinade:
2 finthakkede skalotteløg
1 knust fed hvidløg
4 knuste enebær
1 kvist rosmarin, let knust
2-3 kvist frisk timian, let knust
10 hele peberkorn + evt.
1-2 dl rapskimolie eller olivenolie
½-1 flaske rødvin
Bland det hele, udben køllen og snør den evt lidt sammen. Mariner i min 36 timer.
Se videre opskrift på lørdag...
Kære Hanne
SvarSletDet er da noget af et projekt du der er gået i gang med.
Om det er perfekt skåret eller ej, er sgu ligemeget, bare det smager godt, så er der ingen der spekulerer på hvordan og hvorfor.
knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletSmagen er vigtigst.
Jeg ville bare sådan ønske, at jeg kunne sådan nogle ting - udskære, snøre, partere osv.
Knus Hanne
Hej Hanne
SvarSletDet her skal prøves, så det er jeg igang med, for det lyder rigtigt lækkert. Jeg undre mig lidt over om ikke der skal salt i marinaden.
Hej Hanne
SvarSletDet her skal prøves, så naboerne er inviteret, for det lyder rigtigt lækkert. Jeg undre mig over om ikke du også har salt i marinaden
Har i går lørdag lavet denne dejlige ret. Den var helt fantastisk.
SvarSletGæsterne var virkelig vilde med maden.
En skøn opskrift og til alle HUSK at marinere kødet, det er virkelig skønt mørt og saftigt.
Jeg brugte kun 1 time og 15 min på weber grillen med et stor portion Heatbreads kul. Sovsen er fantastisk.
Tak for en super opskrift.
Anders Skjødt Sørensen
Hej Anders
SvarSletAltså, ... jeg bliver da super glad for sådan en kommentar. Tusind tak :)
Det glæder mig, at opskriften gjorde lykke.
Mange hilsner
Hanne
Hej
SvarSletJeg lavede den igår, og det smagte fantastisk... Gæsterne var vilde med det.
Bo
Hej Bo
SvarSletTak for din tilbagemelding. Skønt at høre, når retterne bliver vellykkede!
Hilsner Hanne