tirsdag den 13. januar 2009

Chiligryde på en regnvåd dag...

Grøntsager klargjort til chilien:Den færdige ret:

I dag er vejret rigtigt, rigtigt kedeligt. Derfor skal vi have noget mad med kulør og smag.
Det bliver en chiligryde ud fra egen fantasi.

Chiligryde
500 g skært oksekød eller hakket oksekød (skært kød giver en fantastisk ret)
2 fed hvidløg
2 skalotteløg
2 rødløg
1 alm. løg
2 røde chilifrugter
2-3 gulerødder
2 røde snackpeberfrugter
2 dåser cherry tomater
1 spsk okseboullion
vand
1 tsk oregano
1-2 tsk spidskommen
1 ds brune bønner
ketchup
Cayennepeber
salt, peber, sukker
Svits løg, gulerødder, hvidløg og chili. Når løgene er klare tilsættes oksekødet lidt efter lidt og brunes.
Tilsæt dernæst boullion, vand, tomater, spidskommen, cayennepeber, oregano. Lad simre en times tid ... eller mere.
Et kvarter inden retten skal serveres tilsættes rød snackpeber og bønner.
Samt smag til med sukker, salt, peber, cayenne og ketchup.

Server med ris, pasta, godt brød og gerne en god klat creme fraishe.

God appetit:o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar