tag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post1294919152116706328..comments2024-03-27T18:00:31.102-07:00Comments on Hanne K's verden: MarcipankonfektHanne K's verdenhttp://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-11488981753775386412009-12-24T01:10:09.378-08:002009-12-24T01:10:09.378-08:00Og en rigtig glædelig jul til dig og familien :-)Og en rigtig glædelig jul til dig og familien :-)Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-59108267451853963372009-12-23T02:39:14.777-08:002009-12-23T02:39:14.777-08:00Hej Marianne
Slå nu ikke for hårdt, det kan give ...Hej Marianne<br /><br />Slå nu ikke for hårdt, det kan give hovedpine;o)<br />Jeg fik idéen da jeg så Anarkisten havde lavet fine bling-blingchokolader... min evner rakte dog kun til at drysse lidt med guldstøv;o)<br /><br />Du må også nyde lilejuleaftensdag - vejret gør jo sit til, at man rigtigt kommer i julehumør.<br /><br />Julehilsner<br />HanneHanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-82351530051691810672009-12-23T02:37:31.713-08:002009-12-23T02:37:31.713-08:00Piskeris, ja - det er en skøn tid!!
:o) jeg har li...Piskeris, ja - det er en skøn tid!!<br />:o) jeg har lidt svært ved at stå for diverse kage/konfektpynt.Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-50428421689511383842009-12-23T02:37:03.980-08:002009-12-23T02:37:03.980-08:00Hej Nadia
Og du kan jo sagtens nå det og jo frisk...Hej Nadia<br /><br />Og du kan jo sagtens nå det og jo friskere det er, jo bedre:o)<br />Jeg er også "kommet til" at købe så meget forskelligt i denne måned...<br /><br />Jeg har en konfektbog, som siger:<br /><br />Opvarm langsomt til 45 grader. Brug et termometer. Tag gryden af varmen og nedkøl til 27 grader under omrøring og ved at komme resten af chokoladen i. Varm igen op til:<br />Hvid chokolade: 29 grader<br />Lys chokolade: 30 grader<br />Mørk chokolade: 31 grader.<br /><br />Jeg bruger dog ikke termometer, men holder mig til, at det skal gøres lidt nænsomt.<br /><br />Der står også, at hvis chokoladen får lyse skjolder, er det smeltet ved for høj temperatur.<br />Og hvide prikker skyldes, at der ikke er rørt nok i chokoladen under smeltning.<br />Mat overflade, så er chokoladen smeltet ved for lav temperatur.<br /><br />Håber, at du kan bruge det til noget:o)<br />Knus HanneHanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-1834323578422952352009-12-23T00:39:44.408-08:002009-12-23T00:39:44.408-08:00Det ser rigtig fint ud, jeg sidder nu her og slår ...Det ser rigtig fint ud, jeg sidder nu her og slår mig selv i hovedt over jeg slet ikke har tænkt tanken at jeg kunne drysse med glimmer !<br /><br />Men det er jo bare dejligt at lære nye triks !<br /><br />Rigtig dejlig lille juleaftensdag til dig.<br /><br />Hyggehygge<br />Marianne Mighttps://www.blogger.com/profile/05998007367616449943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-55807733258547415082009-12-23T00:20:33.563-08:002009-12-23T00:20:33.563-08:00Mmm - elsker hjemmelavet konfekt :-)
(og de juletr...Mmm - elsker hjemmelavet konfekt :-)<br />(og de juletræer er rigtig nuttede!)Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-33280912009648945472009-12-22T23:49:42.226-08:002009-12-22T23:49:42.226-08:00Uhm det ser godt ud Hanne. Jeg tror også, at jeg e...Uhm det ser godt ud Hanne. Jeg tror også, at jeg er nødt til at lave konfekt nu efter at have set dine billeder. Ligger nu også inde med næsten et kg marcipan, som jeg kom til at købe ved et "uheld". Det med temperaturen, hvad er det egentlig, det gør helt præcist, udover at det bliver flottere? Jeg oplevede nemlig, at den konfekt jeg lavede for noget tid siden, fik de der irriterende lyse pletter på. Kan ikke huske om det var efter en tur i køleskabet eller om det var inden.foodfanatichttp://foodfanatic.dknoreply@blogger.com