tag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post928318519051645523..comments2024-03-27T18:00:31.102-07:00Comments on Hanne K's verden: Oksecurry med kikærter, ris og peberfrugtraitaHanne K's verdenhttp://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-62006991645818494112011-06-05T12:20:09.772-07:002011-06-05T12:20:09.772-07:00@Heidi ... hahaha, hvor lyder det bekendt med opry...@Heidi ... hahaha, hvor lyder det bekendt med oprydning i krydderiskuffen ;)Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-27555663255711199772011-06-05T12:19:00.118-07:002011-06-05T12:19:00.118-07:00Kære Marianne
Jamen, du skal være SÅ velkommen her...Kære Marianne<br />Jamen, du skal være SÅ velkommen her! Og jeg har jo også snuset hos dig - og kan godt se, at du også rammer min ånd!<br />Kh HanneHanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-46122903391981717492011-06-05T12:17:57.531-07:002011-06-05T12:17:57.531-07:00@Piske ... jeg har lige været lidt langsom, ellers...@Piske ... jeg har lige været lidt langsom, ellers kunne jeg jo godt have sendt en portion i din retning :)<br />Ja, det er nu meget smart, at man kan lave falafler uden kogeri.Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-34633095805233436012011-05-31T11:42:40.271-07:002011-05-31T11:42:40.271-07:00Det ser super skønt ud - jeg har også en plan om a...Det ser super skønt ud - jeg har også en plan om at få leget med hele krydderier, og nu hvor jeg (for gud ved hvilken gang) har fået ryddet op i krydderiskuffen igen, kan det være det lykkes.heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-51264176956624054402011-05-31T08:39:48.052-07:002011-05-31T08:39:48.052-07:00Kære Hanne - jeg ved sørme da ikke hvordan det kan...Kære Hanne - jeg ved sørme da ikke hvordan det kan være, jeg ikke har fået tastet mig ind som fast læser før nu - det var på tide! Jeg har lige surfet lidt rundt herinde, og det ser skønt ud det du laver, meget i min ånd kan jeg se:-)<br />Her kommer jeg helt sikkert meget mere på besøg.<br />KH MarianneTante Sød..og den sure øko-citron...https://www.blogger.com/profile/09362518010435282314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-18360335944035005252011-05-31T08:23:30.028-07:002011-05-31T08:23:30.028-07:00Jeg tror, jeg har lavet falafler både på kogte og ...Jeg tror, jeg har lavet falafler både på kogte og ukogte kikærter (den første opskrift fik jeg tilmed fra en palæstinenser :-)), og begge opskrifter fungerede fint. Men det er nu praktisk, hvis de ikke både skal opblødes OG koges :-)<br /><br />Ps. jeg vil godt have sådan en portion til frokost i morgen - tager du imod bestillinger? :-DPiskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-44727182865038848162011-05-31T08:19:58.883-07:002011-05-31T08:19:58.883-07:00Tak, Signe - jeg kigger på det. Måske man kan være...Tak, Signe - jeg kigger på det. Måske man kan være heldig at finde den brugt :)Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-7627096653440597882011-05-31T08:10:22.103-07:002011-05-31T08:10:22.103-07:00Jo da, jeg henviser til den her http://signesmad.d...Jo da, jeg henviser til den her http://signesmad.dk/lam-som-i-madras/hovedret/ Desværre kan den ikke længere fås på dansk, men hun har også skrevet andre bøger.Signehttps://www.blogger.com/profile/13089108311110859017noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-65660273658633695482011-05-31T07:54:27.916-07:002011-05-31T07:54:27.916-07:00Kære Malou
Det VAR virkeligt også pragtfuldt. Jeg ...Kære Malou<br />Det VAR virkeligt også pragtfuldt. Jeg har ellers været lidt skeptisk .. men jeg er overbevist! :)<br />Knus HanneHanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-26572329448070003072011-05-31T07:45:48.302-07:002011-05-31T07:45:48.302-07:00Kære Hanne
Åh, det er bare mad lige som hjemme i ...Kære Hanne<br /><br />Åh, det er bare mad lige som hjemme i Indien - det ser pragtfuldt ud :-)<br /><br />Knus<br />Malou<br /><br />@Kirsten - Hvis du bare udbløder kikærterne mindst 18 timer, så er der kun en mikroskopisk risiko for at de skulle kunne give maveonde. Du kan evt først stege dine falafler i olie og så bage dem færdige i ovnen bagefter.Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-71565004489648072642011-05-31T07:43:40.552-07:002011-05-31T07:43:40.552-07:00Hej Kirsten
Hvor er det rart at høre :)
Det var o...Hej Kirsten<br />Hvor er det rart at høre :)<br /><br />Det var også derfor jeg troede, at de skulle koges først.<br />Men Marian, som har bloggen Elsk med mad, har denne opskrift: http://elskmedmad.blogspot.com/2010/10/gte-falafel-som-i-mellemsten.html<br />Og det er jo den ægte slags. <br /><br />Og Max på Kvalimad.dk siger: Det er opvarmningen der fjerner lektinen. Opvarmning i frituregryde er helt lige så effektivt. <br /><br />Jeg har tænkt mig at hoppe ud i det :)Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-13627149346652153482011-05-31T07:36:30.997-07:002011-05-31T07:36:30.997-07:00@Signe - jeg må også snart eje en indisk kogebog. ...@Signe - jeg må også snart eje en indisk kogebog. Har du ikke nævnt en god én på et tidspunkt?Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-5920356521531138852011-05-31T07:27:09.746-07:002011-05-31T07:27:09.746-07:00Var inde på madsiden "alletiders kogebog"...Var inde på madsiden "alletiders kogebog" på nettet for nylig for at finde noget om humus. Der stod noget om falaffel og jeg undrede mig også over at de "kun" skulle være udblødte. For ,hvad så ,hvis man ikke får stegt dem længe nok? Kan man så blive syg af den gift man ellers sætter dem i blød og koger dem fri for ?<br />Læser med her tit for du har så mange gode idéer :-)Kirsten Søeballehttps://www.blogger.com/profile/02603686666472048767noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-67877818242246816722011-05-31T07:21:06.076-07:002011-05-31T07:21:06.076-07:00Det er godt nok længe siden, vi har fået indisk - ...Det er godt nok længe siden, vi har fået indisk - det skal vist snart være igen :-)Signehttps://www.blogger.com/profile/13089108311110859017noreply@blogger.com