tag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post750299886800060078..comments2024-03-27T18:00:31.102-07:00Comments on Hanne K's verden: Farseret kyllingHanne K's verdenhttp://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-69139301700521250792011-11-20T04:37:24.277-08:002011-11-20T04:37:24.277-08:00Tak for tippet, Mai :)Tak for tippet, Mai :)Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-65257830248083283632011-11-17T02:39:51.161-08:002011-11-17T02:39:51.161-08:00Hvis I ikke vil udbene, kan den købes udbenet - så...Hvis I ikke vil udbene, kan den købes udbenet - sådan en har jeg altid liggende i fryseren:-)<br /><br />Allegaarden er hvor jeg får den fra.<br /><br />Gode hilsener MaiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-22475522769915483122011-02-26T10:29:53.734-08:002011-02-26T10:29:53.734-08:00Hej Bent
Dejligt med sådan et hverdagsmåltid, hvor...Hej Bent<br />Dejligt med sådan et hverdagsmåltid, hvor englene synger. Det kan vi li'!!!<br />Og vildtsmag det var en god idé. Vildt er altid lækkert.<br />Mange hilsner HanneHanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-34555534048285895042011-02-24T02:05:24.540-08:002011-02-24T02:05:24.540-08:00" GLEMTE" LI"E husk knuste enebær f..." GLEMTE" LI"E husk knuste enebær for at få rigtig vildtsmag frem, et godt glas halvtør rød eller hvidvin får englene til at jodle. Hilsen BentUnknownhttps://www.blogger.com/profile/17282713945987395195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-29956780057890655792011-02-24T02:02:20.108-08:002011-02-24T02:02:20.108-08:008 min. vupti så var dyret udbenet, fyld blev ændre...8 min. vupti så var dyret udbenet, fyld blev ændret til vildtfyld med indmad fra et fransbrød - hvidløg - lidt allehånde- 150 gr. røget spæk hakket sammen med 200 gr. kyllinge og svinelever, brugte istedet for suppe en fond til opblødning af brød, ellers fulgte jeg opskrift, skal bare li"e sige det var mums på en almindelig hverdag, hilsen BentUnknownhttps://www.blogger.com/profile/17282713945987395195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-57932219431664857642009-09-21T07:56:57.813-07:002009-09-21T07:56:57.813-07:00Hej Skravitha
Vi må have fundet et tidspunkt. Vil...Hej Skravitha<br /><br />Vi må have fundet et tidspunkt. Vil gerne lave mad til dig en dag:)Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-38299754383923969172009-09-19T10:52:57.969-07:002009-09-19T10:52:57.969-07:00ej hvor ser det lækkert ud. Bliver helt sulten af ...ej hvor ser det lækkert ud. Bliver helt sulten af at se på billederne...hvornår var det lige vi skulle komme på middag?Kavithahttp://tamilskmad.dk/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-71745784738814777452009-09-16T22:49:21.381-07:002009-09-16T22:49:21.381-07:00Foodfanatic, Du er god inspiration for mig!
Og du ...Foodfanatic, Du er god inspiration for mig!<br />Og du har ret, det var slet ikke så kompliceret, selv om det helt sikkert kan gøres mere net;)<br />Fyldet var dejligt krydret og passede godt til kyllingen. Frisk salvie og muskatblomme er et hit, synes jeg - både i fars og til kylling.Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-57457852846237465352009-09-16T22:48:02.466-07:002009-09-16T22:48:02.466-07:00Hej Eva
Jeg anede heller ikke lige, hvordan jeg s...Hej Eva<br /><br />Jeg anede heller ikke lige, hvordan jeg skulle gribe det an. Men da først ryggen var skåret/klippet op, så gav det lidt sig selv.<br />Og tak for rosen, bliver lidt varm i kinderne:)Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-29428534364235936602009-09-15T12:45:20.312-07:002009-09-15T12:45:20.312-07:00Dejligt at læse, at jeg kunne inspirere :) Det tog...Dejligt at læse, at jeg kunne inspirere :) Det tog også mig omkring 10 min at udbene den, men efter at have læst om en kvinde, som tog 45 min, så syntes jeg, at det var MEGET lettere, end jeg havde troet. Hvordan smagte dit fyld? Det lyder helt vildt lækkert, så overvejer at prøve det engang.Foodfanatichttp://foodfanatic.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-79229313729085793742009-09-15T12:39:51.365-07:002009-09-15T12:39:51.365-07:00Jeg er vildt imponeret - både over din kylling, me...Jeg er vildt imponeret - både over din kylling, men så absolut også kagen...<br />Aner ikke hvordan man udbener sådan en sag ;-)Eva Nynnehttps://www.blogger.com/profile/00680853921650350272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-35570424572309097772009-09-15T11:33:41.187-07:002009-09-15T11:33:41.187-07:00Hej MissMuffin
Det tog max 10 minutter, så det kræ...Hej MissMuffin<br />Det tog max 10 minutter, så det kræver ikke tålmodighed - bare et par knive og en saks. Går det galt, kan man jo altid bare skære den ud i mindre stykker og grille i ovnen. Du skulle prøve det - kødet bliver så saftigt.Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-53512846615922509682009-09-15T11:26:32.692-07:002009-09-15T11:26:32.692-07:00Hvor lyder det bar super lækkert!
Jeg tror bar sle...Hvor lyder det bar super lækkert!<br />Jeg tror bar slet ikke jeg har tålmodighed til at udbene sån en kylling!MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.com