tag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post7149793154591163033..comments2024-03-27T18:00:31.102-07:00Comments on Hanne K's verden: Gæstemenu...Hanne K's verdenhttp://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-74797250019533800362009-03-15T07:32:00.000-07:002009-03-15T07:32:00.000-07:00Hej Hanne, Sikker en lækker menu. Er glad for at d...Hej Hanne, <BR/>Sikker en lækker menu. Er glad for at du kunne lide brownieopskriften.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-41954791975139788262009-03-15T06:59:00.000-07:002009-03-15T06:59:00.000-07:00Hej MalouKan ikke være mere enig - totalt undervur...Hej Malou<BR/><BR/>Kan ikke være mere enig - totalt undervurderet. Godt at vi mad-ørere herinde kan slå et slag for kæberne!<BR/>God søndag til dig også.<BR/>Hilsner fra HanneHanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-58517050425758379962009-03-15T06:57:00.000-07:002009-03-15T06:57:00.000-07:00Kære Mette LykkeTusind tak for dine søde ord. Dejl...Kære Mette Lykke<BR/>Tusind tak for dine søde ord. Dejligt, hvis du kan finde inspiration til at få gang i madlavningen. Jeg kender godt de perioder, hvor inspirationen ikke rigtigt vil komme frem.<BR/>Og jo, gæsterne var glade og tilfredse. Sjovt at servere svinekæber - det havde de ikke prøvet før. Men de var vilde med det.<BR/>Kærlige hilsner fra HanneHanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-62254368904840433662009-03-15T06:56:00.000-07:002009-03-15T06:56:00.000-07:00Kære Vibeke:) Det var da en super god sammenlignin...Kære Vibeke<BR/>:) Det var da en super god sammenligning med lystfiskeren. Og ja, det er nemlig skønt at stå i køkkenet, når man elsker det.<BR/>Svinekæber er virkelig helt fantastisk. Så mørt og godt. Underligt, at det ikke er mere populært. Jeg har faktisk oplevet, at nogle rynker lidt på næsen, når jeg priser dem højt. Det er selvfølgelig uvidenhed... Da jeg skulle bestille det hos vores lokale slagter ved juletid, sagde han, at det kunne jeg ikke få... Så vi fandt en slagter 40 km væk, som godt kunne skaffe det. Jeg synes ubetingt, at det er det bedste på en gris.<BR/>Knus fra HanneHanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-52132922125817873882009-03-15T06:53:00.000-07:002009-03-15T06:53:00.000-07:00Orv, hvor ser det godt ud. Sikke da du har forkæle...Orv, hvor ser det godt ud. Sikke da du har forkælet dine gæster. Jeg er helt vild med svinekæber, der er virkelig er undervuderet stykke kød.<BR/>God søndag :-)<BR/>MalouMalou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-68280719314629076062009-03-15T06:16:00.000-07:002009-03-15T06:16:00.000-07:00wov en mega lækker gæste menu, det må have været m...wov en mega lækker gæste menu, det må have været mætte og tilfredse gæster du har haft. Det er meget inspirende at besøge din side, og jeg får lyst til at lave mad, og det er godt, for jeg har været kørt fast i at finde på, og have glæden ved madlavningen. Så tak kære Hanne.Mette Lykkehttps://www.blogger.com/profile/15222801434257827350noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-81361137575803363462009-03-15T03:56:00.000-07:002009-03-15T03:56:00.000-07:00Kære HanneHvor er det flot,- jeg er sikker på, at ...Kære Hanne<BR/>Hvor er det flot,- jeg er sikker på, at I har hygget jer, og du har brugt en del tid i køkkenet, men det gør jo ikke noget, når man elsker det, ( en lystfisker bruger også mange timer på sin hobby)det var lige sådan en tanke der slog mig, måske på grund af, at du fik fisk fra din nevø.<BR/>Det ser også meget smukt ud de hapsere.<BR/>Svinekæber, det er længe siden, at jeg har fået det! Min mand og jeg startede i sin tid vores forhold med at starte en slagter og dinner transportable forretning, og han parterede de halve grise som vi fik ind, det var med ½ hoveder og min mand samlede kæber fra, og lagde i fryseren til han syntes der var en pæn portion, og så ville han, at jeg lavede dem, hvilke jeg naturligvis gjorde, men jeg havde aldrig lavet, eller smagt det før, det var bare fantastisk, så det blev en fast del i butikken, når vi havde mange nok,:) folk var vilde med dem, så der lærte jeg svinekæber at kende.<BR/>Knus VIbekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.com