tag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post5737630670583239209..comments2024-03-27T18:00:31.102-07:00Comments on Hanne K's verden: Kamutbrød bagt i støbejernsgrydeHanne K's verdenhttp://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-4713361877751802872012-12-22T04:39:00.998-08:002012-12-22T04:39:00.998-08:00@Børge
Så meget Tipo 00, at du kan ælte dejen smid...@Børge<br />Så meget Tipo 00, at du kan ælte dejen smidig. Jeg kan ikke sige dig et mål, desværre.Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-49087695087936594382012-12-02T06:11:49.768-08:002012-12-02T06:11:49.768-08:00Hvor meget italiensk Tipo 00 hvedemel skal benytte...Hvor meget italiensk Tipo 00 hvedemel skal benyttesAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/11660641347722297934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-18510251903429231262011-04-20T06:55:31.451-07:002011-04-20T06:55:31.451-07:00@Lise, det har jeg ikke prøvet. Altså at koge kamu...@Lise, det har jeg ikke prøvet. Altså at koge kamut hele. De er nok ikke oplagte at bruge som kamut-otto, så ;)Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-46976644141481468022011-04-19T03:18:20.956-07:002011-04-19T03:18:20.956-07:00Hvor ser det dog flot ud - jeg har ikke proevet ka...Hvor ser det dog flot ud - jeg har ikke proevet kamut som mel, men kun kogt hele- men de var ikke saadan lige at faa moere som perlebyg.<br /><br />Lise<br /><a href="http://www.detskalsmageafnoget.blogspot.com" rel="nofollow">www.detskalsmageafnoget.blogspot.com</a>Lisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-33067433334415079212011-04-18T23:55:31.671-07:002011-04-18T23:55:31.671-07:00@Carla, tak - rådet er hermed givet videre :)@Carla, tak - rådet er hermed givet videre :)Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-7520510835447308112011-04-18T23:55:08.937-07:002011-04-18T23:55:08.937-07:00@Birgitte .. hehe, det er hagen ved at surfe i blo...@Birgitte .. hehe, det er hagen ved at surfe i blogland. Man bliver så sulten, så sulten ;)Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-64187649053038790122011-04-18T13:17:24.221-07:002011-04-18T13:17:24.221-07:00lækkert! jeg har bagt brød i en almindelig gryde n...lækkert! jeg har bagt brød i en almindelig gryde nogle gange, og det fungerer også helt fint<br /><br />:) C.carlahttps://www.blogger.com/profile/05358304829004670740noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-35935474392809968832011-04-18T12:31:13.202-07:002011-04-18T12:31:13.202-07:00uha det ser godt ud ! må i køkkenet efter noget sp...uha det ser godt ud ! må i køkkenet efter noget spiselig....Birgitte Windfeld-Hansenhttps://www.blogger.com/profile/11905653297324487895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-55717381792921215762011-04-18T10:21:32.087-07:002011-04-18T10:21:32.087-07:00@Bitten ... haha, Tak :) Det er da absolut også sm...@Bitten ... haha, Tak :) Det er da absolut også smagen der er vigtigst. Tænk hvis du bagte smukke brød, som smage af hø. Det var da langt værre! ;)Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-16736609389801682102011-04-18T10:20:10.604-07:002011-04-18T10:20:10.604-07:00@Heidi - ja, de krakeleringer ser ret fine ud. Og ...@Heidi - ja, de krakeleringer ser ret fine ud. Og ja, succesoplevelse i dag, at grydemetoden virkede ;)<br />TAK - det er SÅ skønt!!! Og i lige måde til dig :)Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-26151712666268268472011-04-18T10:18:42.255-07:002011-04-18T10:18:42.255-07:00@Piske, Tak :) Har du ikke en stegeso, for den vil...@Piske, Tak :) Har du ikke en stegeso, for den vil man kunne bruge på samme måde.Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-20756634378555094222011-04-18T09:34:44.692-07:002011-04-18T09:34:44.692-07:00Jeg kan rigtig godt lide krakeleringerne i overfla...Jeg kan rigtig godt lide krakeleringerne i overfladen - og godt at se at det virker med støbejernsmodellen :-)<br />Rigtig god ferie!heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-78905256767291425672011-04-18T08:17:18.271-07:002011-04-18T08:17:18.271-07:00Det ser helt vildt godt ud! Virkelig pænt brød.
Nå...Det ser helt vildt godt ud! Virkelig pænt brød.<br />Når jeg bager, smager det højst godt, men er ingen skønhed udenpå ;)Bittenhttps://www.blogger.com/profile/18198179330500266491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3834848461276948255.post-61318293285975152932011-04-18T08:17:09.145-07:002011-04-18T08:17:09.145-07:00Det er en spændende opskrift, og godt ser det ud! ...Det er en spændende opskrift, og godt ser det ud! Jeg har godt nok ikke en støbejernsgryde, men... hm... jeg får ideer alligevel. Har noget kamutmel, jeg ikke har fået brugt, så tak for 'reminderen' :-)Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.com